Ugrás a tartalomhoz

Felhő

Eszközkészletünk - Felhő, kollaboráció és teamwork

Az irodai munkavégzés jövőjének meghatározása az informatikusok kezébe került. Ehhez igazodva cégünk is választott egy utat, amivel professzionális színvonalon vagyunk képesek az irodai digitalizációt támogatni, fejleszteni és üzemeltetni az IT infrastruktúrákat.

Ma a munkavállalók sokkal többet dolgoznak csapatban, mint régen. Több információ áll rendelkezésünkre és több embert vonunk be az üzleti döntéseinkbe, ezért ezek a döntések több időt és kommunikációt igényelnek.

A céges adatvagyon megőrzése, az információ megosztásának képessége és a személyiségi jogok védelme mind egyszerre kell teljesüljön.

Az email függéssel nagyon sok cég és szervezet küzd, aminek az orvoslása csak olyan eszközökkel lehetséges, amelyek egyszerűen, mobilisan, hitelesen és valós időben tartják frissen az információt.

Ilyen és hasonló kihívásokra a teljes kép ismeretével, összehangolt, tudatos és gyakorlati tudáson alapuló válaszokat kell adnunk az Ügyfél belső igényeit szem előtt tartva.

A kollaboráció egyik jellemzője, hogy mindenki mást gondol róla. Amikor egy cég adoptál egy csoportmunkát segítő platformot, a részvevők arra számítanak, hogy a minden fél számára vonzó és fájdalommentes megoldások születnek majd, azonban ez nem mindig teljesül. Ennek oka, hogy ezeknek a rendszereknek az együttműködéssel kapcsolatos funkciói komplex logikát tartalmaznak és bevezetésekor az irányítás és tudás átadás sem spórolható meg.

A Microsoft által nyújtott előfizetéses felhőszolgáltatások (Azure, Office 365, MS 365, Intune, Dynamics 365) nagyon sok funkcionalitást, megoldási módot és választási lehetőséget adnak mind a felhasználó, mint a cég vezetés kezébe. Ezek a megoldások a technológia legkorszerűbb formáját nyújtják minden pillanatban, funkcionalitásuk pedig folyamatosan fejlődik, bővül. A kommunikációs megoldások egyre kiforrottabbak. Mindezeket pedig erős támogatással és egyre kedvezőbb árakkal teszi elérhetővé.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat