Ugrás a tartalomhoz

Az IT infrastruktúra

Kezdj kicsiben, gondolkodj nagyban

A „NAGY” vagy a „LEGJOBB” a mai számítástechnikában már nem drága, vagy elérhetetlen. A magas színvonal - megfelelő szakmai tudás mellett - már költséghatékonyan, mindenki számára elérhető rendszerekkel is fenntartható.

A pénzügyi tekintetében az előfizetéses, bérleti megközelítsek hoznak új lehetőségeket. A jövőben további pénzügyi folyamataink lépnek a digitalizáció útjára, amiket kihasználva valós piaci eredményt és gyors megtérülést eredményez.

A felhasználói élmény magasra emelése a mai munkavállaló számára fontos igény, számunkra pedig alapvető cél. Komoly megtartó tényező egy könnyen használható, intuitív rendszer alkalmazása a napi munkavégzésre, távmunkára és a kreatív, alkalmazkodóképes munkafolyamat fejlesztésekre.

A jó IT infrastruktúra megoldás demokratizál, képessé tesz bárkit arra, hogy olyan eszközöket használjon a mindennapi életben, amiket csak a multi vagy giga vállalatok vezetése nyújtott megoldásokat.

KAPCSOLAT

Mi az IT infrastruktúra?

Az informatika első vonala és alapja az IT infrastruktúra, ami megvalósítja a kommunikációs-, a fizikai és szoftver rétegek közti kapcsolatokat és meghatározza az algoritmusok és az adat helyét a rendszereinkben. Az alap IT infrastruktúra egy olyan rétege a technológiának, ami szinte láthatatlan és gyakran csak, mint szükséges költség tekintünk rá.

Leegyszerűsítve és végfelhasználók számára is érthetőbbé téve, a mai IT infrastruktúra lefedi a

 • Kommunikáció
  • Internet és hálózat elérés
  • Hang-, video- és adat kapcsolatokban
  • Emailezésben
 • Szoftverek futtatása
  • Office megoldások
  • Egyedi fejlesztések
  • Robosztus rendszerek
 • Csoportmunka, kollaboráció
  • Platform az adatok megosztására
  • Folyamat- és adatkapcsolatok alapja
  • Elemzések és döntsek előkészítését támogatja
  • Akár dönt, elemez és beavatkozik (AI)

területeit.

KAPCSOLAT

Ezek a megoldások kis befektetéssel, körültekintéssel, jó partner választással és igényességgel használhatóak bármely Kelet-Közép Európai település vállalkozásában és természetesen bárhol a Földön.

A modern munkavégzés

A platformokat azért használják az iparágakban, mert hatékonyan örökíti a technológiát. Mi olyan platformokat használunk, amik már a génjeikben hordozzák a modern munkavégzés lehetőségét. Megoldásaink demokratizálják a multinacionális nagyvállalatok megoldásait, elérhetővé téve ezeket mindenki számára, mi pedig képesek vagyunk segíteni abban, hogy Önök ezeket megfelelő módon adoptálják.

KAPCSOLAT

Ha a fejlődés nem megállítható, 
akkor érdemes az elejére állni.

Partner választás

Az Ön vállalkozása talán még nem találta meg a megfelelő partnert a régióban egy komplex, multinacionális színvonalú, felhő alapú infrastruktúra bevezetésre. Piackutatásunk alapján bátran állíthatjuk, hogy cégünk reaktív, rugalmas és gazdaságos csapatával együttműködve Ön is megtalálja cége számára a jellemzően csak multinacionális vállalatoknak nyújtott megoldásokat.

Egy igaz állítás ellentéte egy hamis, egy mély bölcsességé viszont lehet egy másik mély bölcsesség. Linux vagy Windows? Android vagy iOS? Azure vagy Google Cloud? Mi nem keressük a konfliktust ezekben a (hit)vitákban, csak használjuk a legjobb tudásunk szerint a megoldásokat. Ez több ügyfelünknél imponáló tulajdonságunk.

KAPCSOLAT

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat