Ugrás a tartalomhoz

Miben segíthetünk?

Az irodai munkavégzés hatékonysága egyre inkább az informatikusok kezében van. Ehhez igazodva cégünk professzionálisan támogatja az irodai digitalizációt és az IT infrastruktúra fejlesztését és fenntartását.

Az outsource-olt számítástechnikai megoldások jó ár-érték arányával, csapatunk szerteágazó készségeivel több értéket tudunk vinni Ön és a cége életébe. A magyar piacon egyedülálló módon, a multinacionális elvárásokhoz igazodva rugalmas, ütőképes és mérethelyes megoldásokat kínálunk, elősorban a nemzetközi piacon is működő KKV és nagyvállalati szektornak.

KAPCSOLAT

Egy Platform

A Microsoft által nyújtott előfizetéses felhőszolgáltatások (Azure, Office 365, MS 365, Intune, Dynamics 365, Power Platform) nagyon sok funkcionalitást, megoldási módot és választási lehetőséget adnak mind a felhasználó, mint a cégvezetés kezébe. Ezek a megoldások a technológia legkorszerűbb formáját nyújtják, funkcionalitásuk pedig folyamatosan fejlődik, bővül. A kommunikációs megoldások egyre kiforrottabbak, mindezeket pedig erős támogatással és egyre kedvezőbb árakkal teszi elérhetővé.

KAPCSOLAT

Fejlesztések

Az informatika újabb két-három betűs szakterületei, mint a MI, BI, IoT, VR vagy a DevOps mind fejlődésre ösztönzi a cégeket, felforgatják a megoldási módokat, és felpörgetik a cégek produktivitását. Természetesen ennek ára van, a fejlesztés mindig rengeteg erőforrás befektetéssel jár, amihez gyakran informatikai partner szükséges, aki az IT üzemeltető szerepkörön felül, proaktív fejlesztővé is válik ügyfelei számára. Mint mi. A napi munkánkon túl folyamatosan javítjuk az Önök IT potenciálját.

A megszokás könnyű bilincs. IT eszközei valószínűleg kiszolgálják Önt az esetek döntő többségében, de ez ma nem elég. A versenyelőny fenntartásához, az üzlet folyamatos működéséhez, a hatékony kommunikációhoz mi a jövőbeli igényei és a jelen realitása között egyensúlyozva nyújtunk támogatást. Megoldásaink az informatikai eszközöket és szolgáltatásokat olyan szinten biztosítják, hogy az üzemeltetésük ne kívánjon állandó IT-s jelenlétet, minimalizálják a kieséseket, a költségeiket pedig jól tervezhetővé tegyék – miközben a cég fejlődési potenciálja magas maradjon.

A legtöbb, amit a cége nyerhet velünk: az idő.

KAPCSOLAT

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat