DevOps szolgáltatás

A hatékony munkavégzés és sikerek elérése érdekében emelje magasabb szintre a szoftverfejlesztést és az üzemeltetést vállalatánál a DevOps segítségével. Kérjen ajánlatot szakembereinktől!

Ajánlatkérés
DevOps bevezetése szakmai segítséggel

DevOps szolgáltatás profi módon

A DevOps (Development + Operations) olyan eszközöket foglal magában, amelyek magasabb szintre emelik és egyben hatékonyabbá teszik a szoftverfejlesztést és az üzemeltetést. Ez a két fogalom a DevOps esetében szorosan összekapcsolódik, csakis együttesen működnek. Ez azt is jelenti, hogy a fejlesztésnek és üzemeltetésnek egy kézben kell összpontosulnia. A DevOps eszközei és gyakorlatai egyesítik és automatizálják azokat a különböző feladatokat, amelyeket a fejlesztésben és üzemeltetésben szükséges elvégezni.

A DevOps - azáltal, hogy a munkavégzést hatékonyabbá teszi - hozzájárul a versenyképesség növeléséhez is, ezért is fordul egyre több cég efelé. Az IamIT informatikus mérnökei egyedi, vállalatára szabott tervet készítenek, majd be is vezetnek minden rendszert, köztük a DevOpsot is.

A DevOps részei

A DevOpsot 8 fő részre, lépésre bonthatjuk. Minden a tervezéssel kezdődik, amely az alapja a kódolásnak és az építésnek. Az elkészült terméket ekkor tesztelik és kiadják. A kiadott terméket telepítik és üzemeltetik, működtetik, eközben pedig végig szükséges azt monitorozni is.

Ez azonban nem az utolsó lépés, hiszen a DevOps egy folyamatosan fejlődő és működő eszközegyüttes. A lépések folyamatosan kezdődnek előről, gyakorlatilag tehát egy végtelen folyamatról beszélhetünk.

DevOps szolgáltatás:
Miért bízza az IamIT-ra?

DevOps fejlesztés

Nagy tapasztalat, garantált szaktudás

Szenior informatikus mérnökeink és magas szaktudású junior kollégáink együttesen dolgoznak azon, hogy minden ügyfelünknek minőségi szolgáltatást nyújtsanak. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk az IT szolgáltatás területén. Olyan platformokkal dolgozunk, mint AWS, Amazon vagy egyedi, open source alapú pipeline-okat használunk.

Széles körű IT szolgáltatás

Cégünkre nemcsak a DevOps bevezetésében, de az IT egyéb területein is számíthat. A különböző felhőszolgáltatásoktól egészen a rendszerintegrációig vagy szerver üzemeltetésig az IT számos területén állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben pedig Önnek tanácsra lenne szüksége, kérdése merült fel, esetleg elakadt az IT bármely területén, IT tanácsadás szolgáltatásunk keretein belül segítünk Önnek és vállalatának.

Költséghatékony megoldás

A vállalati IT üzemeltetés két módon történhet: belsős informatikusok vagy kiszervezett IT által. Utóbbi jelentősen költséghatékonyabb megoldás, hiszen ebben az esetben csupán a szoftverekért kell fizetnie. Egy külsős IT szakember átvállalja a vállalat teljes IT infrastruktúrájának megtervezését, bevezetését és működtetését, ráadásul azonnal tudja, hogy az adott cégnek mire van szüksége. Így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia, fókuszálhat kizárólag arra, amihez ért, vagyis arra, hogy a céget sikerre vigye.

Teljes körű, cégre szabott szolgáltatás

Sokszor előfordul, hogy laikusként olyan szoftvercsomagot és licenceket vásárolunk, amelyeknek csak egy részét használjuk. Ilyen esetben egyes programokért feleslegesen fizetünk, hiszen vállaltunk munkafolyamataihoz nincs rájuk szükségünk.

Az IamIT informatikusai ezzel szemben minden egyes együttműködést az igények és munkafolyamatok felmérésével kezdi. Ennek előnye, hogy olyan IT infrastruktúrát vagy szoftvercsomagot tervezhetünk, ami csakis a szükséges programokat tartalmazza. Emellett a lehető legnagyobb hatékonysággal tudja kielégíteni a vállalat igényeit. A terv elfogadását követően kollégáink a kivitelezést is vállalják, ezt követően pedig szintén mi felelünk a fejlesztésekért, frissítésekért és karbantartásért.

Felmerülő hiba esetén pedig ügyfeleink egy profi ticket rendszerben adhatják fel a hibajegyet. Szükség esetén meglévő ügyfeleinknek helyszíni kiszállással is segítünk.

Partnerek

IT infrastruktúra tervezés & üzemeltés:
Nemzetközi megoldások cégeknek
Website by
Marketing21
crossmenu