Ugrás a tartalomhoz

IT tanácsadás

IT tanácsadás az IamIT szakembereitől az Ön cégére szabva. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot!

Kapcsolat

IT tanácsadás: mikor érdemes igénybe venni

Egy jól kialakított IT infrastruktúra nagy előnyt jelenthet a vállalatok közötti versenyben. Az, hogy a munkafolyamatokat nem lassítják vagy akadályozzák különböző technikai problémák sokkal hatékonyabbá teszi a munkavégzést. Nem beszélve a mai modern szoftverekről és alkalmazásokról, amelyek gyors megoldást nyújtanak és kifejezetten hatékonnyá teszik a különböző céges tevékenységeket.

Bizonytalanság

Ha bizonytalan, hogy vállalatának milyen típusú technikai támogatás segítene előre jutni a piacon, vagy mely folyamatok automatizációjával válhatna hatékonyabbá a munkavégzés, akkor érdemes IT tanácsadó segítségét kérnie. Informatikusaink arra törekszenek, hogy a cége számára legjobb megoldásokat találják meg.

Meglévő IT infrastruktúra modernizálása

Előfordulhat, hogy cégénél már évekkel ezelőtt kialakították az IT infrastruktúrát, de az azóta sem követi le a digitális világ fejlődését és változásait. Az elavult rendszerek gyakori meghibásodása vagy lassúsága nagyban megnehezíti a munkavégzést, és hatással van annak hatékonyságára.

A piacon azonban bőséges a termékkínálat, ami sokszor megnehezíti az önálló döntést. Az IamIT tapasztalt informatikusai könnyedén orvosolni tudják ezt a problémát, és segítenek kiválasztani azokat a szoftvereket és alkalmazásokat, amelyek az Ön vállalatának mindennapi munkavégzését a leginkább segíteni tudják.

Belsős IT

Abban az esetben, ha cége már rendelkezik saját, belsős informatikai csapattal, akik a rendszereket üzemeltetik, de mégis akadnak bizonytalan területek, ahol jól jönne egy jó tanács, az IamIT segítségére számíthat!

Pénzügyi tervezés

Egy újonnan induló vagy home office bevezetésére készülő vállalatnak fontos előre tudnia, hogy milyen költségekkel járhat együtt egy modern IT infrastruktúra beépítése. Cégünk szakemberei ebben is segítséget tudnak nyújtani.

Miután megállapítjuk, hogy a vállalatát milyen informatikai szolgáltatások tennék sikeresebbé, illetve felmérjük az Ön igényeit, elkészítünk egy tervezetet, amiben pontosan meg tudjuk határozni, hogy a megvalósításnak milyen költségvonzata lenne, így Ön könnyedén tervezhet cége pénzügyi keretével.

Kapcsolat

IT tanácsadás az IamIT-nál: miért válasszon minket

IT tanácsadás és megvalósítás egy helyen

Ha Önnek tanácsra és segítségre van szüksége cége IT infrastruktúráját illetően, keresse bizalommal az IamIT szakembereit, akiknek célja, hogy a lehető legjobb megoldásokat találják meg az Ön vállalatára szabva. Ha viszont a kivitelezést és üzemeltetést is ránk bízná, mi teljeskörűen elvállaljuk cége támogatását.

Jelentkezzen konzultációra, vagy kérjen ajánlatot igényei szerint!

Vállalatra szabott szolgáltatások

Sok szolgáltatónál különböző szolgáltatási csomagok közül válogathat az ügyfél, mi azonban minden ajánlatot teljesen az Ön cégére alakítunk. A személyre szabott megoldásokkal elkerülhető, hogy az ügyfél olyanért is fizessen, amire a cégének nincs szüksége.

IT tanácsadó

IT tanácsadás nemzetközi szinten

Cégünk nem csak Magyarországon, de nemzetközi szinten is nagy tapasztalattal rendelkezik. Ha az Ön vállalatának külföldön is, vagy csak külföldön vannak telephelyei, az IamIT teljes körű informatikai szolgáltatásaira akkor is számíthat. Vállalatunk Franciaországban és Romániában is rendelkezik telephellyel.

Microsoft Silver Partnerek vagyunk

Szakembereink többéves tapasztalattal rendelkeznek, de emellett is folyamatosan képzik magukat, hogy mindig a legmodernebb megoldást nyújthassuk leendő és meglévő ügyfeleinknek. A Microsoft hivatalos vizsgájának elvégzésével megszereztük a Microsoft Silver Partner elismerését is. Ezáltal tudjuk biztosítani Önnek a magas szolgáltatásminőséget és korszerű megoldásokat.

Ha szeretné profi szakemberek kezében tudni cége IT infrastruktúráját, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat