IT tanácsadás

IT tanácsadás az IamIT szakembereitől az Ön cégére szabva. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

IT tanácsadás:
mikor érdemes igénybe venni?

Egy jól kialakított IT infrastruktúra nagy előnyt jelenthet a vállalatok közötti versenyben. Az, hogy a munkafolyamatokat nem lassítják vagy akadályozzák különböző technikai problémák sokkal hatékonyabbá teszi a munkavégzést. Nem beszélve a mai modern szoftverekről és alkalmazásokról, amelyek gyors megoldást nyújtanak és kifejezetten hatékonnyá teszik a különböző céges tevékenységeket.

IT infrastruktúra modernizálása

Bizonytalanság

Ha bizonytalan, hogy vállalatának milyen típusú technikai támogatás segítene előre jutni a piacon, vagy mely folyamatok automatizációjával válhatna hatékonyabbá a munkavégzés, akkor érdemes IT tanácsadó segítségét kérnie. Informatikusaink arra törekszenek, hogy a cége számára legjobb megoldásokat találják meg.

Belsős IT

Abban az esetben, ha cége már rendelkezik saját, belsős informatikai csapattal, akik a rendszereket üzemeltetik, de mégis akadnak bizonytalan területek, ahol jól jönne egy jó tanács, az IamIT segítségére számíthat!

Meglévő IT infrastruktúra modernizálása

Előfordulhat, hogy cégénél már évekkel ezelőtt kialakították az IT infrastruktúrát, de az azóta sem követi le a digitális világ fejlődését és változásait. Az elavult rendszerek gyakori meghibásodása vagy lassúsága nagyban megnehezíti a munkavégzést, és hatással van annak hatékonyságára.

A piacon azonban bőséges a termékkínálat, ami sokszor megnehezíti az önálló döntést. Az IamIT tapasztalt informatikusai könnyedén orvosolni tudják ezt a problémát, és segítenek kiválasztani azokat a szoftvereket és alkalmazásokat, amelyek az Ön vállalatának mindennapi munkavégzését a leginkább segíteni tudják.

Pénzügyi tervezés

Egy újonnan induló vagy home office bevezetésére készülő vállalatnak fontos előre tudnia, hogy milyen költségekkel járhat együtt egy modern IT infrastruktúra beépítése. Cégünk szakemberei ebben is segítséget nyújtanak.

Miután megállapítjuk, hogy a vállalatát milyen informatikai szolgáltatások tennék sikeresebbé, illetve felmérjük az Ön igényeit, elkészítünk egy tervezetet, amiben pontosan meg tudjuk határozni, hogy a megvalósításnak milyen költségvonzata lenne, így Ön könnyedén tervezhet cége pénzügyi keretével.

Az informatikai tanácsadás szerepe a digitális átalakulásban

A digitális transzformáció olyan folyamat, amely során egy vállalat modern technológiák és digitális megoldások felhasználásával alakítja át üzleti modelljét és folyamatait annak érdekében, hogy versenyelőnyt szerezzen, hatékonyabbá váljon és jobban kiszolgálhassa ügyfeleit. Ebben a folyamatban pedig egy IT tanácsadó kulcsfontosságú szerepet játszhat az alábbi módokon:

  1. A digitalizáció során sor kerül a folyamatok átvizsgálására és szükség esetén átszervezésére. Ebben pedig hatékony segítséget nyújtunk.
  2. A folyamatban igen jelentős a változásmenedzsment is. Egy IT tanácsadó segíthet, hogy a munkavállalók könnyebben alkalmazkodjanak az új technológiákhoz és folyamatokhoz.
  3. Fontos, hogy a munkavállalók megértsék az új technológiákat és folyamatokat, és megtanulják azok hatékony használatát. Az IT tanácsadó feladata lehet tehát, hogy képzi a kollégákat, átadja a szükséges tudást.
  4. Informatikai tanácsadás keretein belül segítünk vállalatának a biztonsági stratégia kidolgozásában és az adatok védelmében is.
IT tanácsadás
Egyedi IT megoldásokat keres?
Kérjen ajánlatot IT tanácsadásra!

IT tanácsadó - így segítünk vállalata informatikai stratégiájának kidolgozásában és megvalósításában

A vállalatok számára az informatikai stratégia meghatározása és annak hosszú távú megvalósítása kulcsfontosságú a versenyelőny és a hatékonyság szempontjából. Az informatikai stratégia segít a vállalatoknak az információtechnológia erőforrásainak hatékonyabb kihasználásában, a digitális átalakulás irányításában és az üzleti célok elérésében. Egy IT tanácsadó ebben a folyamatban elengedhetetlen szerepet játszik, hiszen rendelkezik a tudással és tapasztalattal, amely a stratégia kidolgozásához és megvalósításához szükséges.

IT tanácsadó

Üzleti célok és stratégia egyeztetése

Az első fontos tényező az IT tanácsadó és a vállalat vezetésének szoros együttműködése. Ennek célja, hogy megértsük az üzleti célokat és stratégiát. Ezt követően szakembereink kidolgozzák az informatikai stratégiát az üzleti stratégiával összhangban. Tanácsadónk segít azonosítani azokat az informatikai eszközöket és megoldásokat, amelyek támogatják a vállalati célkitűzéseket.

Az aktuális IT környezet értékelése

IT tanácsadóként elemezzük a vállalat jelenlegi informatikai infrastruktúráját, rendszereit, alkalmazásait és folyamatait. Ez az értékelés segít azonosítani az erősségeket és gyengeségeket, valamint a javítandó területeket. Az értékelés során kitérünk az adatbiztonsági szempontokra is, hogy megvédjük az érzékeny információkat.

Stratégia kidolgozása

Kollégáink vállalata céljaival összhangban készítik el az informatikai stratégiát. Ennek során meghatározzák az IT infrastruktúra fejlesztési terveit, alkalmazások és szoftverek integrációját, valamint az informatikai projektek prioritásait és ütemtervét. Az IT stratégia a vállalat hosszú távú fejlődését és innovációját támogatja tehát.

Technológiai ajánlások

IT tanácsadónk a legújabb technológiai trendek és megoldások ismeretében ajánlásokat tesz vállalatának. Ez lehet hardver és szoftver beszerzése, felhőszolgáltatások bevezetése vagy esetleges automatizációs és mesterséges intelligencia megoldások használata. Ezek a technológiai megoldások segíthetnek vállalatának versenyelőnyhöz jutni.

Megvalósítás és ellenőrzés

Egy profi IT tanácsadó nemcsak a stratégia kidolgozásában játszik szerepet, hanem segít a megvalósítás során is, és a folyamatos ellenőrzést is elvégzi. A projektmenedzsment és a projektek végrehajtásának támogatása révén biztosítja, hogy az informatikai stratégia valósággá váljon. Rendszeres ellenőrzésekkel és mérésekkel garantálja, hogy a stratégia a terveknek megfelelően működjön.

IT tanácsadóként tehát feladatunk, hogy hozzájáruljunk vállalata hosszú távú informatikai stratégiájának kialakításához és megvalósításához. A megfelelő stratégia segít a hatékonyabb működésben, a versenyelőny megtartásában és növelésében, valamint a digitális átalakulás irányításában. Szakértelmünk és tapasztalatunk révén kiküszöbölheti a nehézségeket, amelyekkel vállalata találkozik az informatikai stratégia kialakításában és megvalósításában, valamint a mindennapi működés során.

IT tanácsadás az IamIT-nál:
miért válasszon minket?

IT tanácsadás szolgáltatások

IT tanácsadás és megvalósítás egy helyen

Ha Önnek tanácsra és segítségre van szüksége cége IT infrastruktúráját illetően, keresse bizalommal az IamIT szakembereit, akiknek célja, hogy a lehető legjobb megoldásokat találják meg az Ön vállalatára szabva. Ha viszont a kivitelezést és üzemeltetést is ránk bízná, mi teljeskörűen elvállaljuk cége támogatását. Felügyeljük az IT infrastruktúra üzemelését, felelünk a szoftverfrissítésért és felmerülő hiba esetén azonnal nekilátunk az elhárításának.

Széles körű szolgáltatási lista

Az IamIT célja, hogy cégprofiltól függetlenül minden közép- és nagyvállalat számára megfelelő informatikai struktúrát tervezhessen meg, amely bevezetésével az adott vállalat munkafolyamatainak hatékonysága jelentősen nő. Ez pedig segít a cégnek versenyben maradni a piacon és sikereket elérni. Ehhez minden vállalatnak másra van szüksége, így számos típusú IT szolgáltatást nyújtunk. A felhőszolgáltatásoktól kezdve, az MDM szolgáltatáson át, egészen a szerverüzemeltetésig és on-premise szolgáltatásokig számos IT területet fedünk le.

Vállalatra szabott szolgáltatások

Sok szolgáltatónál különböző szolgáltatási csomagok közül válogathat az ügyfél, mi azonban minden ajánlatot teljesen az Ön cégére alakítunk. Felmérjük igényeit és vállalata munkafolyamatait és ezek alapján összeállítjuk, megtervezzük azt a rendszert, szoftvercsomagot, amely a leghatékonyabban szolgálja ki az igényeket. A személyre szabott megoldásokkal elkerülhető, hogy az ügyfél olyanért is fizessen, amire a cégének nincs szüksége. Legyen szó felhőszoláltatásról vagy különböző szoftvercsomagokról.

IT tanácsadás nemzetközi szinten

Cégünk nemcsak Magyarországon, de nemzetközi szinten is nagy tapasztalattal rendelkezik. Ha az Ön vállalatának külföldön is, vagy csak külföldön vannak telephelyei, az IamIT teljes körű informatikai szolgáltatásaira akkor is számíthat. Vállalatunk jelenleg Franciaországban és Romániában is rendelkezik telephellyel.

IT tanácsadás nemzetközi szinten

Cégünk nemcsak Magyarországon, de nemzetközi szinten is nagy tapasztalattal rendelkezik. Ha az Ön vállalatának külföldön is, vagy csak külföldön vannak telephelyei, az IamIT teljes körű informatikai szolgáltatásaira akkor is számíthat. Vállalatunk jelenleg Franciaországban és Romániában is rendelkezik telephellyel.

IT tanácsadás a Cloud Computing területén is - MS Azure és AWS

Az IamIT-nál a két legnagyobb cloud computing platform, az Európában elterjedtebb MS Azure és az USA-ban népszerű Amazon is elérhető. Amennyiben vállalatánál már használatban van valamelyik, úgy további fejlesztések, platform csere vagy elakadások esetén is bizalommal fordulhat hozzánk tanácsért. Gyakorlati segítségünket is kérheti, legyen szó a platformok bevezetéséről vagy leváltásáról.

MS Silver Partner

Microsoft Silver Partnerek vagyunk

Szakembereink többéves tapasztalattal rendelkeznek, de emellett is folyamatosan képzik magukat, hogy mindig a legmodernebb megoldást nyújthassák leendő és meglévő ügyfeleinknek. Nemcsak ez a többéves tapasztalat, de a Microsoft is igazolja szaktudásukat. A Microsoft hivatalos vizsgájának elvégzésével ugyanis megszereztük a Microsoft Silver Partner elismerését is. Ezáltal tudjuk biztosítani Önnek a magas szolgáltatásminőséget és korszerű megoldásokat.

Profi segítségnyújtás

Az IamIT egy profi ticket-rendszerrel dolgozik, amiben ügyfeleink egyszerűen és gyorsan jelezhetik a felmerülő problémát. Szakembereink távolról gyors megoldást kínálnak bármilyen technikai hiba esetén. A hibajegy beérkezését követően a lehető leghamarabb nekilátunk a probléma elhárításának. Igény és megegyezés alapján meglévő ügyfeleinknek 0-24-es informatikai támogatást nyújtunk, szükség esetén pedig helyszíni kiszállást is vállalunk.

Szükség esetén ügyfeleink számára helyszíni kiszállást is vállalunk. Jelentkezzen konzultációra, vagy kérjen ajánlatot igényei szerint!

Rendszergazdai szolgáltatás profi támogatással
Website by
Marketing21
crossmenu