Szerver üzemeltetés

Szerver üzemeltetés szenior informatikai mérnökök és magas szaktudású junior kollégák által az IamIT-nál. Kérjen személyre szabott ajánlatot és bízza ránk vállalata technikai hátterét!

Ajánlatkérés

Szerver üzemeltetés kiszervezése:
miért ajánlott?

Több szempontból is érdemes egy vállalatnak az informatikai hátterének felügyeletét és üzemeltetését külsős szakértőkre bíznia.

Kiszervezett szerver üzemeltetés

Költséghatékonyság

A szoftverek, alkalmazások és licencek megvásárlása külön-külön, a szerver üzemeltetés, valamint a belsős informatikai csapat fenntartása igen költséges minden cég számára. Ezzel szemben az IamIT minden ügyfelének egyedien, vállalatára szabva tervezi meg a cég hatékony működéséhez szükséges technikai hátteret, amelyet egy sokkal költséghatékonyabb csomagban biztosít. Önnek így csak azért kell fizetnie, amit meg is kap.

Belső IT tehermentesítése

Egy vállalatnál a belsős informatikus csapatnak épp elég dolga van az ad-hoc technikai problémák elhárításával és a gördülékeny munkafolyamatok biztosításával. Egy új szervert bevezetni és zökkenőmentesen üzemeltetni, karbantartani energia- és időigényes, amit a többi feladat mellett nehéz 100%-os hatékonysággal végezni. Ilyenkor jön jól, hogy van lehetőség a szerver üzemeltetés kiszervezésére, ahol az üzemeltető cég felelősséget vállal az akadálymentes működésért.

Fókuszálhat kizárólag a cégére

Ha vállalatának foglalkozása távol áll az informatikától, sok fejtörést és extra munkát okozhat, ha még a cég IT területével is foglalkozni kell. Ez pedig elveheti az időt és energiát más, fontosabb feladatoktól, ami a cég sikeréhez járulna hozzá. Éppen ezért, ha a szerver üzemeltetést és más informatikai szolgáltatásokat egy külsős, szakértő csapat kezébe adja, Önnek minden ideje megmarad arra, amihez a legjobban ért. Kizárólag vállalatára, annak működtetésére koncentrálhat.

Szerver üzemeltetés elejétől a végéig

Ha az IamIT-t bízza meg cége technikai hátterének bevezetésével és felügyeletével, nem kell félnie, hogy mi csak már meglévő szerverek üzemeltetését vesszük át, vagy esetleg bevezetjük az újat, de utána magára hagyjuk a céget. Mi vállaljuk új szerverek beszerzését, telepítését, egy régebbi korszerűsítését és ezt követően az üzemeltetést és karbantartást is.

Meglévő és üzemelő szerverek esetén felmerülő kérdésekkel, vagy bármilyen más technikai problémával kapcsolatban is számíthat az IamIT szakembereire, akiktől tanácsadás is igénybe vehető.

Ajánlatkérés
Szerverüzemeltetés vállalatoknak

Miért az IamIT szerver üzemeltetés szolgáltatását válaszd?

Szerver üzemeltetés szolgáltatás

Igazolt szaktudás: Microsoft Silver Partnerek vagyunk

Számunkra fontos, hogy mindig lépést tartsunk a rohamosan fejlődő technikai világgal. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek mindig korszerű megoldásokat nyújtsunk. Az IamIT informatikai mérnökeinek szaktudását a Microsoft is elismeri. Az elvégzett Microsoft vizsga által megszereztük a Microsoft Silver Partner tanúsítványt.

Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk

Szolgáltatásainkat mindig igényeinek megfelelően biztosítjuk és teljes mértékben vállalatára szabjuk. Nem számít, hogy cégének csupán tanácsadásra, egyes szoftverekre, vagy teljes körű technikai támogatásra van szüksége, az IamIT-ra minden esetben számíthat. Segítünk bevezetni és telepíteni az egyszer szoftvereket, felhőalkalmazásokat, igény szerint pedig az üzemeltetést és karbantartást is vállaljuk. Az időközben esetlegesen felmerülő technikai problémákat pedig minél hamarabb elhárítjuk.

Gyors segítséget nyújtunk

Szolgáltatásaink része, hogy ha kérdés vagy probléma merül fel, ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket. Informatikus mérnökeink távolról gyors segítséget nyújtanak, komolyabb probléma és igény esetén pedig helyszíni kiszállást is vállalunk.

Fő a biztonság

Tudjuk, hogy minden vállalat rengeteg bizalmas adatot és információt kezel. Ahogyan a papír alapú dokumentumok, úgy a virtuális térben lévő adatok sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. Az IamIT korszerű szolgáltatásai által mind a fájlokat, mind pedig az online térben váltott üzeneteket biztonságban tudhatja.

Partnerek

Rendszergazdai szolgáltatásokra van szüksége?
Kérjen vállalatára szabott ajánlatot!
Website by
Marketing21
crossmenu