Rendszerintegráció

Vegye igénybe vállalatára szabott rendszerintegráció szolgáltatásunkat, hogy cégének munkafolyamatait ne akadályozzák különböző technikai nehézségek. Kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés
Rendszerintegráció szolgáltatás

Kiknek érdemes igénybe vennie a rendszerintegráció szolgáltatást?

Elsődlegesen azoknak a vállalatoknak ajánlott megbíznia minket, amelyeknél a régi, elavult rendszerek és munkafolyamatok hátráltatják a gördülékeny és hatékony munkavégzést. Ilyen esetben szakembereink felmérik ezeket a folyamatokat, és meghatározzák, hogy a jelenleg működő rendszer mely részei szorulnak újításra, vagy esetlegesen cserére. Sok esetben ugyanis elegendő a meglévő szoftvereket frissíteni, cserélni. Máskor azonban csak a teljes IT infrastruktúra cseréje oldja meg a problémát.

Az új rendszernek köszönhetően nincs többé lassú internet, elfogyott tárhely kapacitás vagy az on-premise rendszerek miatti korlátoltság.

Rendszerintegráció:
miért bízza az IamIT-ra?

Ma már egy cégre szabott, jól megszervezett IT infrastruktúra elengedhetetlen a piacon való versenyben maradáshoz. Egy vállalat sem engedheti meg magának, hogy technikai problémák elhárításával teljenek az értékes munkaórák. Mindemellett azt sem, hogy felesleges kiadásai legyenek.

Rendszerintegráció - IamIT

Teljes körű rendszerintegráció

Az IamIT szakemberei első lépésben felmérik cége jelenlegi IT infrastruktúráját és az Ön igényeit. A felmérés során meg tudjuk állapítani, hogy mik azok a tényezők, amik csökkentik a hatékonyságot, például megtelt tárhelyek, licence-ek hiánya, túlterhelt szerverek vagy elévült operációs rendszer. Ezt követően lehetőség van IT tanácsadásra, amennyiben csak egy elakadással áll szemben és a vállalat IT infrastruktúrájának csak egy apróbb része igényel újítást vagy módosítást.

A felmérést követően a cég paraméterei, valamint az Ön igényei és céljai alapján megtervezzük azt a rendszert, ami a cége számára a legmegfelelőbb. Nem biztos ugyanis, hogy mindentől el kell búcsúzni és újra kell cserélni. Egyes programoknál előfordulhat, hogy csak módosítást szükséges végrehajtani.

A megtervezett, minden szükséges szoftvert tartalmazó rendszert telepítjük és a továbbiakban is végig állunk rendelkezésére, ami a karbantartást és üzemeltetést illeti. Biztosítjuk cége számára a megfelelő informatikai hátteret, amivel célunk, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amihez ért. Így tudjuk közös erővel sikerekhez juttatni a vállalatát.

Költséghatékonyság

Több előnye is van annak, ha a rendszerintegráció és az üzemeltetés nem egy belsős informatikus csapat kezében van. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy költséghatékony. Habár az IT-n sosem érdemes spórolni, a kiszervezett informatikai szolgáltatások az arany középút. Egy belsős IT csapat alkalmazása igen megterhelő lehet a vállalatok pénztárcájának. A megfelelő erőforrásnak pedig követnie kell a cégek esetleges növekedését is.

Az IamIT-nál ellenben csak a rendszercsomagot kell megvásárolnia, ami ráadásul csakis azokat a szoftvereket és programokat tartalmazza, amire tényleg szüksége van. Ezzel elkerülhető, hogy olyanért is fizessen, amit nem is használ.

Hibrid megoldások

Tudjuk, hogy ma már az is az első szempontok egyike, hogy a vállalatok a hibrid világban is ugyanolyan hatékonysággal és eredményesen működjenek. Rendszerintegráció szolgáltatásunknak ez sem akadály. Ha vállalata részben vagy esetleg teljesen a távmunkára szeretne berendezkedni, mi abban is segítséget nyújtunk. Az IamIT-nál úgy oldjuk meg a felhőbe költöztetést és minden átállást, hogy az ne okozzon hosszú kiesést a munkamenetben és ne akadályozza azt.

Microsoft által garantált szakképzettség

Az IamIT-nál tudjuk, milyen fontos, hogy lépést tartsunk a gyorsan fejlődő világgal. Microsoft Silver Partnerek vagyunk, ami azt jelenti, hogy szakembereink elvégezték a Microsoft hivatalos vizsgáját és így megszerezték a Silver Partneri státuszt. Ezzel is biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújthassuk.

Rendszerintegráció gyors segítségnyújtással

Az IamIT-hoz kiszervezett rendszerintegráció és üzemeltetés nagy előnye az is, hogy mindig ott vagyunk a háttérben, ha esetleg hiba lépne fel a rendszerben. Távolról informatikusaink gyors segítséget nyújtanak, hogy elhárítsák a problémát és a munkafolyamat minél hamarabb ismét normálisan mehessen tovább. Igény esetén kiszállást is vállalunk, amennyiben Önnek helyi segítségre lenne szüksége.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az IamIT egy profi ticket-rendszerrel dolgozik. Ez azt jelenti, hogy bármilyen kérdés vagy probléma esetén hibajegy feladásával veheti fel a kapcsolatot szakembereinkkel. Amint beérkezik hozzánk a hibajegy, IT szakemberünk megkeresi Önt, hogy egyeztessék a hiba megoldásának módját. Távolról így gyors segítséget tudunk nyújtani. Amennyiben azonban a probléma megoldásához indokolt, úgy ügyfeleink számára helyszíni kiszállást is vállalunk.

Természetesen igen, az IamIT szakembereire ebben az esetben is számíthat. Ilyenkor igény szerint a cég saját IT csapatával együttműködve, vagy tőlük függetlenül dolgozunk. Segítséget nyújtunk, amennyiben az IT valamely területén bizonytalanság merül fel, esetleg az IT-s munkavállalók elakadnak valamely folyamatban. Ilyen lehet például, amikor a meglévő, elavult IT infrastruktúrát újra kell tervezni, egyes részeit módosítani, míg más részeit teljesen le kell cserélni. Ilyen esetekben segítünk a tervezésben, és a megfelelő szoftverek kiválasztásában.

IT infrastruktúra tervezés & üzemeltés:
Nemzetközi megoldások cégeknek
Website by
Marketing21
crossmenu