Ugrás a tartalomhoz

Rendszerintegráció

Vegye igénybe vállalatára szabott rendszerintegráció szolgáltatásunkat, hogy cégének munkafolyamatait ne akadályozzák különböző technikai nehézségek. Kérjen ajánlatot még ma!

Kapcsolat

Rendszerintegráció: miért bízza az IamIT-ra?

Ma már egy cégre szabott, jól megszervezett IT infrastruktúra elengedhetetlen a piacon való versenyben maradáshoz. Egy vállalat sem engedheti meg magának, hogy technikai problémák elhárításával teljenek az értékes munkaórák. Mindemellett azt sem, hogy felesleges kiadásai legyenek.

Teljes körű rendszerintegráció

1. Az IamIT szakemberei első lépésben felmérik cége jelenlegi IT infrastruktúráját és az Ön igényeit. A felmérés során meg tudjuk állapítani, hogy mik azok a tényezők, amik csökkentik a hatékonyságot, például megtelt tárhelyek, licence-ek hiánya, túlterhelt szerverek vagy elévült operációs rendszer. Ezt követően lehetőség van IT tanácsadásra, amennyiben csak egy elakadással áll szemben és a vállalat IT infrastruktúrájának csak egy apróbb része igényel újítást vagy módosítást.

2. A felmérést követően a cég paraméterei, valamint az Ön igényei és céljai alapján megtervezzük azt a rendszert, ami a cége számára a legmegfelelőbb. Nem biztos ugyanis, hogy mindentől el kell búcsúzni és újra kell cserélni. Egyes programoknál előfordulhat, hogy csak módosítást szükséges végrehajtani.

rendszerintegráció

3. A megtervezett, minden szükséges szoftvert tartalmazó rendszert telepítjük és a továbbiakban is végig állunk rendelkezésére, ami a karbantartást és üzemeltetést illeti. Biztosítjuk cége számára a megfelelő informatikai hátteret, amivel célunk, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amihez ért. Így tudjuk közös erővel sikerekhez juttatni a vállalatát.

Költséghatékonyság

Több előnye is van annak, ha a rendszerintegráció és az üzemeltetés nem egy belsős informatikus csapat kezében van. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy költséghatékony. Habár az IT-n sosem érdemes spórolni, a kiszervezett informatikai szolgáltatások az arany középút. Egy belsős IT csapat alkalmazása igen megterhelő lehet a vállalatok pénztárcájának. A megfelelő erőforrásnak pedig követnie kell a cégek esetleges növekedését is.

Az IamIT-nál ellenben csak a rendszercsomagot kell megvásárolnia, ami ráadásul csakis azokat a szoftvereket és programokat tartalmazza, amire tényleg szüksége van. Ezzel elkerülhető, hogy olyanért is fizessen, amit nem is használ.

Hibrid megoldások

Tudjuk, hogy ma már az is az első szempontok egyike, hogy a vállalatok a hibrid világban is ugyanolyan hatékonysággal és eredményesen működjenek. Rendszerintegráció szolgáltatásunknak ez sem akadály. Ha vállalata részben vagy esetleg teljesen a távmunkára szeretne berendezkedni, mi abban is segítséget nyújtunk. Az IamIT-nál úgy oldjuk meg a felhőbe költöztetést és minden átállást, hogy az ne okozzunk hosszú kiesést a munkamenetben és ne akadályozza azt.

Microsoft által garantált szakképzettség

Az IamIT-nál tudjuk, milyen fontos, hogy lépést tartsunk a gyorsan fejlődő világgal. Microsoft Silver Partnerek vagyunk, ami azt jelenti, hogy szakembereink elvégezték a Microsoft hivatalos vizsgáját és így megszerezték a Silver Partneri státuszt. Ezzel is biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújthassuk.

Rendszerintegráció gyors segítségnyújtással

Az IamIT-hoz kiszervezett rendszerintegráció és üzemeltetés nagy előnye az is, hogy mindig ott vagyunk a háttérben, ha esetleg hiba lépne fel a rendszerben. Távolról informatikusaink gyors segítséget nyújtanak, hogy elhárítsák a problémát és a munkafolyamat minél hamarabb ismét normálisan mehessen tovább. Igény esetén kiszállást is vállalunk, amennyiben Önnek helyi segítségre lenne szüksége.

Kérjen tőlünk vállalatára szabott ajánlatot és bízza ránk a teljes IT-t!

Kapcsolat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat