VPN szolgáltatás vállalatoknak

Profi VPN szolgáltatás az IamIT szakembereitől közép- és nagyvállalatok számára: óvja meg cége és az ügyfelek adatait! Használja biztonságosan az internetet munkavégzés közben, kérjen ajánlatot VPN kiépítésére!

Ajánlatkérés

VPN szolgáltatás

A VPN a Virtual Private Network rövidítése, és ahogy arra a neve is utal, funkciója, hogy a munkavállalók a cég saját, privát hálózatán végezhessék a munkájukat. Ez megfelelően védi az adatokat, információkat, céges levelezést stb akárhonnan (akármilyen wifire csatlakozva) is dolgozzanak. Az IamIT magyar VPN szolgáltató segítségével az internetes tevékenységek tehát rejtve maradhatnak az illetéktelenek elől.

Védje Ön is vállalata adatait és a bizalmas munkafolyamatokat VPN szolgáltatás igénybevételével!

VPN szolgáltatás

Hogyan védi az online adatokat a VPN szerver?

  • A VPN biztosítja, hogy minden tevékenység, ami az interneten történik rejtve maradjon a külsős, illetéktelen személyek (internetszolgáltatók, hackerek stb) előtt.
  • VPN használata mellett az IP cím sem azonosítható.
  • Rejtve maradnak a böngészési előzmények, a letöltött fájlok és adatok, a céges levelezés stb.

Milyen a jó VPN szolgáltatás?

Mint minden egyéb IT rendszernek, úgy a VPN-nek is gyorsnak kell lennie, hogy a munkafolyamatot ne akadályozza. Fontos emellett, hogy több eszközön, és több platformmal is kompatibilis legyen, használata ne legyen korlátozott. A jó ár-érték arány sem utolsó szempont, valamint a VPN szolgáltató és az ügyfél közötti együttműködés gördülékenysége is elsők között szerepel a prioritási listán.

Válassza az IamIT VPN szolgáltatását!

VPN szolgáltatás:
ezért érdemes az IamIT-t megbíznia!

VPN működése

Teljes körű VPN szolgáltatás

Az IamIT szakembereire nem csupán a VPN rendszer kiépítésében számíthat, hanem bármely IT szolgáltatás teljes folyamatában. Ez azt jelenti, hogy már a nulladik lépést is ránk bízhatja, és az utolsó lépés után sem hagyjuk magára.

Ajánlatkérést követően informatikus mérnökeink felmérik vállalata jelenlegi IT infrastruktúráját, technikai működését, a munkafolyamatokat és az igényeket. Ezt követően, mindezek alapján megtervezik azt a rendszert, amely cége és az Ön igényeit a lehető legmegfelelőbben kielégíti. Amennyiben ezt a tervet elfogadja, szakembereink kivitelezik az adott rendszert vállalatánál és a továbbiakban a karbantartásért, frissítésért is felelnek.

Felhőszolgáltatások

Ma már a felhőszolgáltatások elengedhetetlenek a vállalatok életében a hatékony és eredményes munkavégzéshez. Igaz ez azokra a cégekre is, amelyeknél jelenleg csak részben, vagy egyáltalán nem vezették még be a home office-t. A felhő tárhely például lehetővé teszi nagy mennyiségű adat tárolását és rugalmas hozzáférését, módosítását. Amennyiben szeretné, hogy cége versenyképes maradjon a piacon, kérje az IamIT segítségét különböző felhőszolgáltatások bevezetésében!

Amennyiben pedig szeretne részben, vagy teljesen távmunkavégzést bevezetni vállalatánál, vállaljuk, hogy a teljes céget a felhőbe költöztetjük. Mindeközben pedig ügyelünk arra, hogy a folyamat ne akadályozza a mindennapi munkavégzést.

MS Azure és AWS egy helyről

Cloud computing platformot vezetne be cégénél? Az IamIT szolgáltatásai között az AWS (Amazon Web Services) és az MS Azure is elérhető. Speciális, indokolt igény esetén akár a kettőt együtt is kivitelezzük vállalatánál. Amennyiben pedig nem tudja, hogy az Ön cégénél melyik platform tenné hatékonyabbá a munkát, IT tanácsadás keretein belül szakembereink segítenek a döntésben, a megfelelő platform kiválasztásában.

Hatékony kommunikáció

Az IamIT IT szakemberei folyamatosan figyelik, karbantartják az ügyfelek rendszerét, így egy esetleges hiba esetén távolról is gyorsan cselekednek. Speciálisabb esetben pedig ügyfeleink számára helyszíni kiszállást is vállalunk, amennyiben a probléma elhárításához szükséges.

Megbízható felhőszolgáltatásra van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, ismerje meg felhő megoldásainkat!
Website by
Marketing21
crossmenu