Ugrás a tartalomhoz

Felhőszolgáltatás

Felhőszolgáltatás kis- és középvállalatok részére az Iam IT szakemebrei által. Mai hibrid világunkban már szinte elkerülhetetlen a különböző felhőszolgáltatások alkalmazása és használata. Általuk ugyanis a munkavégzés hatékonyabbá és kényelmesebbé válik, valamint a részleges vagy teljes távmunkavégzést is lehetővé teszik. Az IamIT a Microsoft termékeivel biztosítja ügyfelei számára a vállalatra szabott felhő alapú szolgáltatásokat.

Kapcsolat

Felhőszolgáltatások a Microsoft üzleti termékeivel

Az IamIT licenceket biztosít az Ön vállalata számára a Microsoft üzleti felhőszolgáltatásaihoz, amik cége IT infrastruktúráját modernné, a munkavégzést pedig hatékonyabbá teszik. A mindennapi munka elvégzéséhez szükséges programok, tárhely és céges levelezés mind a felhőben kapnak helyet.

felhőszolgáltatás

Ilyen program például a OneDrive, aminek segítségével könnyedén és biztonságosan tárolhat és módosíthat bármilyen fájlt bármilyen eszközről. Ott van továbbá a Microsoft Azure is, amellyel többek között alkalmazásokat hozhat létre és fejleszthet, valamint biztonsági mentést készíthet. Ezen kívül pedig a SharePoint, ami a csapatmunkát könnyíti meg azáltal, hogy a fájlok pár kattintással szerkeszthetők, rendszerezhetők és megoszthatók egymással. Az itt tárolt fájlokat csak azok a kollégák érik el, akik erre jogosultságot kapnak, így biztonságos és nem kell attól tartania, hogy illetéktelenek is hozzáférnek.

Kapcsolat

Felhőszolgáltatások előnyei

Amellett, hogy a fájlok automatikusan mentésre kerülnek, és egy véletlenül kitörölt fájl is könnyedén megmenthető, számos egyéb előnnyel rendelkeznek a felhőszolgáltatások.

Hibrid munkavégzés: A felhőszolgáltatások egyik legnagyobb előnye, hogy segítségével nem függünk az irodától. Használata lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhonnan és bármilyen digitális eszközről elvégezhessük munkánkat. Ez pedig manapság, a home office elterjedésével nélkülözhetetlenné vált és hatalmas előnyt jelent a vállalatok számára azokkal a versenytársakkal szemben, akik a jól megszokott, elavult szoftverekkel és módszerekkel dolgoznak.

Gyors: Rohamosan fejlődő és rohanó világunkkal nem egyszerű lépést tartani, éppen ezért az üzleti életben is arra kell törekednünk, hogy a munkafolyamatokat minél gyorsabbá és hatékonyabbá tegyük. A különböző felhőszolgáltatások pedig éppen ebben nyújtanak nagy segítséget. Használatukkal egyszerűsíthetők és meggyorsíthatók egyes munkafolyamatok, ami az eredmények és sikerek gyorsabb eléréséhez vezet.

Költséghatékony: Egy saját, fizikai szerver beszerzése és üzemeltetése igencsak költséges. Ezért is választja egyre több vállalat a felhő alapú tárhelyeket, hiszen ebben az esetben a felhőszolgáltatás csomagért kell fizetni, ami nem csak tárhely, de egyéb hasznos szolgáltatásokat is biztosít a cégek számára.

Rugalmas: Akár a szoftvercsomagról, akár a tárhelyről van szó, a felhőszolgáltatások nagy előnye, hogy rugalmasan bővíthetők, például a vállalat növekedésével arányosan. Ez azért is fontos, mert így nem kell attól tartania, hogy olyanért is fizetnie kell, amire vállalatának nincs is szüksége. Ezeket a szolgáltatásokat teljesen a cég igényeire tudjuk szabni.

Biztonságos: A cloud szolgáltatások biztonságosak, hiszen a távmunkavégzés elterjedésével az IT szektor kénytelen volt fejlődni az IT biztonság területén. Ma már olyan programok érhetők el, mint a két- vagy többfaktoros hitelesítő, valamint a jelszókezelők. Ezekkel a különböző platformokra való belépés a jelszón kívül kap egy extra védelmet.

Kapcsolat

Felhőszolgáltatás az IamIT-tól: miért válasszon minket?

Vállalatra szabott, teljes körű szolgáltatások

Legyen szó különböző üzleti informatikai szolgáltatásokról, rendszerüzemeltetésről vagy egyszerűen csak tanácsadásról, az IamIT szakembereihez bizalommal fordulhat. Nálunk nem kell felesleges, nem használt szoftverekért fizetnie, csakis azért, amire cégének szüksége van. Kérje segítségünket, hogy felmérhessük vállalata jelenlegi IT infrastruktúráját, és megtervezhessük az ideális szolgáltatásokat, amikkel cége munkafolyamatai hatékonyabbá válnak.

felhőszolgáltatók

A tervezés után a bevezetést is ránk bízhatja, valamint ezt követően is ott maradunk támaszként a háttérben. Üzemeltetjük és karbantartjuk IT infrastruktúráját, egy esetlegesen felmerülő probléma esetén pedig gyors segítséget tudunk nyújtani.

Kényelmes és költséghatékony

Egy laikus számára sok energiát, időt és pénzt igényelhet mindennek utánajárni és a megfelelő szoftvereket külön-külön beszerezni. Nem beszélve a saját, belsős informatikus csapat fenntartásáról. Ellenben kiszervezni az informatikát, költséghatékony és kényelmes megoldás. Bízzon mindent az IamIT-ra, ami informatika, így Ön csak azzal foglalkozhat, amihez leginkább ért: vigye sikerre a cégét! Mi a háttérből biztosítunk mindent, amire vállalatának csak szüksége lehet. Telepítjük, bevezetjük, üzemeltetjük és karbantartjuk a rendszert és a programokat.

Segítünk a felhőbe költözni

Ön is úgy döntött, hogy cége részben vagy teljesen átáll a távmunkavégzésre? Aggódik, hogy egy ilyen átállás esetleg a munkamenet kiesésével jár együtt? Az IamIT szakemberei segítenek, hogy az átállás és a felhőbe költözés minél gördülékenyebben menjen és ne okozzon jelentős kiesést a munkafolyamatokban, munkavégzésben.

Kapcsolat

Gy.I.K.

Felhőszolgáltatások ára

Nálunk fontos, hogy Ön csak azért fizessen, amit meg is kap, így árainkat mindig az adott vállalatra szabjuk. Felmérjük leendő ügyfeleink igényeit és a cég aktuális IT infrastruktúráját, ezután meghatározzuk, milyen szolgáltatásokkal lehetne hatékonyabbá tenni a munkavégzést. Ez alapján pedig személyre szabott árajánlatot adunk.

Kommunikáció az IamIT és ügyfelei között

Vállalatunknál egy professzionális ticket rendszer működik. Ügyfélként Önnek bármilyen hiba vagy kérdés esetén a rendszerben történő jegyfeladást követően tudunk segítséget nyújtani. Egyedi megegyezés alapján szerződött ügyfeleinknek 0-24-es támogatást biztosítunk.

Kapcsolat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat