Felhőszolgáltatás

Felhőszolgáltatás kis- és középvállalatok részére az Iam IT szakemebrei által. Mai hibrid világunkban már szinte elkerülhetetlen a különböző felhőszolgáltatások alkalmazása és használata. Általuk ugyanis a munkavégzés hatékonyabbá és kényelmesebbé válik, valamint a részleges vagy teljes távmunkavégzést is lehetővé teszik. Az IamIT a Microsoft termékeivel biztosítja ügyfelei számára a vállalatra szabott felhő alapú szolgáltatásokat.

Ajánlatkérés
MS Silver Partner

Felhőszolgáltatások a Microsoft üzleti termékeivel

Az IamIT licenceket biztosít az Ön vállalata számára a Microsoft üzleti felhőszolgáltatásaihoz, amik cége IT infrastruktúráját modernné, a munkavégzést pedig hatékonyabbá teszik. A mindennapi munka elvégzéséhez szükséges programok, tárhely és céges levelezés mind a felhőben kapnak helyet.

Ilyen program például a OneDrive, aminek segítségével könnyedén és biztonságosan tárolhat és módosíthat bármilyen fájlt bármilyen eszközről. Ott van továbbá a Microsoft Azure is, amellyel többek között alkalmazásokat hozhat létre és fejleszthet, valamint biztonsági mentést készíthet. Ezen kívül pedig a SharePoint, ami a csapatmunkát könnyíti meg azáltal, hogy a fájlok pár kattintással szerkeszthetők, rendszerezhetők és megoszthatók egymással. Az itt tárolt fájlokat csak azok a kollégák érik el, akik erre jogosultságot kapnak, így biztonságos és nem kell attól tartania, hogy illetéktelenek is hozzáférnek.

Felhőszolgáltatások előnyei

Amellett, hogy a fájlok automatikusan mentésre kerülnek, és egy véletlenül kitörölt fájl is könnyedén megmenthető, számos egyéb előnnyel rendelkeznek a felhőszolgáltatások.

Felhőszolgáltatás előnyei

Hibrid munkavégzés

A felhőszolgáltatások egyik legnagyobb előnye, hogy segítségével nem függünk az irodától. Használata lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhonnan és bármilyen digitális eszközről elvégezhessük munkánkat. Ez pedig manapság, a home office elterjedésével nélkülözhetetlenné vált és hatalmas előnyt jelent a vállalatok számára azokkal a versenytársakkal szemben, akik a jól megszokott, elavult szoftverekkel és módszerekkel dolgoznak.

Gyors

Abban az esetben, ha cége már rendelkezik saját, belsős informatikai csapattal, akik a rendszereket üzemeltetik, de mégis akadnak bizonytalan területek, ahol jól jönne egy jó tanács, az IamIT segítségére számíthat!

Költséghatékony

Egy saját, fizikai szerver beszerzése és üzemeltetése igencsak költséges. Ezért is választja egyre több vállalat a felhő alapú tárhelyeket, hiszen ebben az esetben a felhőszolgáltatás csomagért kell fizetni, ami nem csak tárhely, de egyéb hasznos szolgáltatásokat is biztosít a cégek számára.

Rugalmas

Akár a szoftvercsomagról, akár a tárhelyről van szó, a felhőszolgáltatások nagy előnye, hogy rugalmasan bővíthetők, például a vállalat növekedésével arányosan. Ez azért is fontos, mert így nem kell attól tartania, hogy olyanért is fizetnie kell, amire vállalatának nincs is szüksége. Ezeket a szolgáltatásokat teljesen a cég igényeire tudjuk szabni.

Biztonságos

A cloud szolgáltatások biztonságosak, hiszen a távmunkavégzés elterjedésével az IT szektor kénytelen volt fejlődni az IT biztonság területén. Ma már olyan programok érhetők el, mint a két- vagy többfaktoros hitelesítő, valamint a jelszókezelők. Ezekkel a különböző platformokra való belépés a jelszón kívül kap egy extra védelmet.

Felhőszolgáltatás egyenlő
üzleti folytonosság

Üzleti környezetben a hibatűrés és az üzleti folytonosság elengedhetetlenek a vállalkozások számára. A felhőszolgáltatások ebben kritikus szerepet játszanak, mivel lehetőséget teremtenek az üzleti folyamatok zavartalan működésére még váratlan események és problémák esetén is. Ez a rugalmasság és stabilitás a felhő egyik kulcsfontosságú előnye.

Felhő adattárolás

Adattárolás és mentés

A felhőszolgáltatások lehetővé teszik az adatok "távoli" tárolását és mentését. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozásoknak nem kell kizárólag a helyi szervereikre támaszkodniuk az adatok biztonsága érdekében. Ha bármilyen helyi eszköz meghibásodik vagy sérül, az adatok továbbra is elérhetők maradnak a felhőből, minimalizálva az adatvesztés kockázatát és felgyorsítva a helyreállítási folyamatokat.

Elérhetőség

A felhő virtuális környezetet biztosít, amely lehetővé teszi az alkalmazások és szolgáltatások gyors újraélesztését másik rendszeren vagy adatközpontban, ha valamilyen hiba történik. A felhő így minimalizálja a lehetséges hibák okozta kiesési időt.

Monitorozás és értesítés

Felhőszolgáltatás esetén a rendszer és az alkalmazások teljesítménye folyamatos monitorozás alatt áll. Ennek és értesítéseknek köszönhetően a problémák gyorsan észlelhetők. Ez segít minimalizálni az üzleti szüneteket, még mielőtt azok jelentős kárt okozhatnának.

Felhőszolgáltatás az IamIT-tól:
miért válasszon minket?

IamIT - Felhőszolgáltatások

Vállalatra szabott, teljes körű szolgáltatások

Legyen szó különböző üzleti informatikai szolgáltatásokról, rendszerüzemeltetésről vagy egyszerűen csak tanácsadásról, az IamIT szakembereihez bizalommal fordulhat. Nálunk nem kell felesleges, nem használt szoftverekért fizetnie, csakis azért, amire cégének szüksége van. Kérje segítségünket, hogy felmérhessük vállalata jelenlegi IT infrastruktúráját, és megtervezhessük az ideális szolgáltatásokat, amikkel cége munkafolyamatai hatékonyabbá válnak.

A tervezés után a bevezetést is ránk bízhatja, valamint ezt követően is ott maradunk támaszként a háttérben. Üzemeltetjük és karbantartjuk IT infrastruktúráját, egy esetlegesen felmerülő probléma esetén pedig gyors segítséget tudunk nyújtani.

Kényelmes és költséghatékony

Egy laikus számára sok energiát, időt és pénzt igényelhet mindennek utánajárni és a megfelelő szoftvereket külön-külön beszerezni. Nem beszélve a saját, belsős informatikus csapat fenntartásáról. Ellenben kiszervezni az informatikát, költséghatékony és kényelmes megoldás. Bízzon mindent az IamIT-ra, ami informatika, így Ön csak azzal foglalkozhat, amihez leginkább ért: vigye sikerre a cégét! Mi a háttérből biztosítunk mindent, amire vállalatának csak szüksége lehet. Telepítjük, bevezetjük, üzemeltetjük és karbantartjuk a rendszert és a programokat.

Segítünk a felhőbe költözni

Ön is úgy döntött, hogy cége részben vagy teljesen átáll a távmunkavégzésre? Aggódik, hogy egy ilyen átállás esetleg a munkamenet kiesésével jár együtt? Az IamIT szakemberei segítenek, hogy az átállás és a felhőbe költözés minél gördülékenyebben menjen és ne okozzon jelentős kiesést a munkafolyamatokban, munkavégzésben.

Felhőszolgáltatások: adatelemzés
és üzleti intelligencia fejlesztése

Az adatelemzés és üzleti intelligencia (BI) kulcsfontosságú tényezők a vállalkozások sikerében, hiszen az adatainkból fakadó értékes információk segítenek a hatékonyabb döntéshozatalban és a versenyelőny megszerzésében. A felhőszolgáltatások ezen a területen is forradalmi változásokat hoznak, lehetővé téve az üzleti adatok gyors és hatékony elemzését.

Felhőszolgáltatás - Adatelemzés és üzleti intelligencia

Big Data

A felhőszolgáltatások lehetővé teszik a Big Data számára a hatékony kezelést és elemzést. Az előfeldolgozási szolgáltatások segítségével a felhő lehetőséget biztosít az adatok tisztítására, transzformálására és előkészítésére, mielőtt azokat az üzleti intelligencia eszközök feldolgoznák.

Adatintegrációk és API-k

A felhő könnyű adatintegrációt tesz lehetővé. Az API-k segítségével az adatok egyszerűen és hatékonyan mozoghatnak különböző alkalmazások és rendszerek között. Ez megkönnyíti az üzleti intelligencia rendszerek számára az összetett adatforrások kezelését.

Rugalmas analitika

A felhőszolgáltatások által számos analitikai eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítik az üzleti felhasználókat az adatelemzésben és az üzleti intelligencia alkalmazásaiban. Az ezekhez való hozzáférés lehetővé teszi az üzleti vezetők és analitikus szakemberek számára, hogy gyorsan és hatékonyan vizsgálják az adatokat, felfedezzék az összefüggéseket és megfelelő döntéseket hozzanak.

Adatvizualizáció

A felhőalapú adatvizualizációs eszközök segítségével a komplex adatokat érthető grafikus elemzések váltják fel, ami megkönnyíti azok megértését és az információk hatékonyabb megosztását a vállalkozáson belül.

Valós idejű elemzés

A felhőszolgáltatások lehetőséget teremtenek a valós idejű adatelemzésre és prediktív analitikára. Az üzleti intelligencia eszközök segítségével vállalkozásod azonnali válaszokat kaphat a változó környezetben, és előre láthatja a jövőbeli trendeket és lehetőségeket.

Költségmegtakarítás

A felhőszolgáltatások rugalmassága és skálázhatósága lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy csak azt a számítási kapacitást és tárhelyet használja, amire éppen szüksége van. Ez lehetővé teszi a költségek optimalizálását az adatkezelésben, és segít a cégednek hatékonyan gazdálkodni az IT erőforrásaival.

A felhőszolgáltatások megváltoztatják az adatelemzés és üzleti intelligencia játékszabályait. Azáltal, hogy rugalmas skálázhatóságot, hatékony adatkezelést és kifinomult analitikai eszközöket biztosítanak, a felhőszolgáltatások elősegítik az adatokból nyerhető érték maximalizálását. A vállalkozások, amelyek kihasználják a felhőszolgáltatások nyújtotta lehetőségeket, képesek lesznek versenyelőnyt kialakítani, gyorsabban reagálni a piaci változásokra és fokozni az üzleti hatékonyságot.

Ajánlatkérés
Rugalmas tárhely szolgáltatás

Gyakran Ismételt Kérdések

Nálunk fontos, hogy Ön csak azért fizessen, amit meg is kap, így árainkat mindig az adott vállalatra szabjuk. Felmérjük leendő ügyfeleink igényeit és a cég aktuális IT infrastruktúráját, ezután meghatározzuk, milyen szolgáltatásokkal lehetne hatékonyabbá tenni a munkavégzést. Ez alapján pedig személyre szabott árajánlatot adunk.

Vállalatunknál egy professzionális ticket rendszer működik. Ügyfélként Önnek bármilyen hiba vagy kérdés esetén a rendszerben történő jegyfeladást követően tudunk segítséget nyújtani. Egyedi megegyezés alapján szerződött ügyfeleinknek 0-24-es támogatást biztosítunk.

Megbízható felhőszolgáltatásra van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, ismerje meg felhő megoldásainkat!
Website by
Marketing21
crossmenu