WiFi hálózat kiépítése

A lassú vagy akadozó internet jelentősen hátráltatja a mindennapi munkavégzést, így a hatékonyságot is. A megfelelő wifi hálózat kiépítése azonban megoldást jelenthet a problémára. Kérjen ajánlatot az IamIT szakembereitől!

Ajánlatkérés

Wifi hálózat kiépítése az IamIT-nál

Céges WiFi hálózat

Amikor az internet hálózat kiépítése előtt állunk, alaposan át kell gondolni néhány tényezőt, hiszen ezektől függ, hogy milyen típusú és erősségű routerre van szükségünk. Nem mindegy például, hogy otthonra, két ember laptopjához van szükségünk internetre, vagy egy nagyobb létszámú cég mindennapi munkáját kell kiszolgálnia egy gyors és stabil internetnek. Emellett pedig a szolgáltatón is sok múlik.

A cégek többsége részben vagy teljesen átállt a felhő alapú munkára, vagyis felhő tárhelyet használ és különböző felhőszolgáltatásokat is igénybe vesz. Ehhez azonban elengedhetetlen a stabil és gyors internet. Nem beszélve arról, hogy szinte minden munkavállaló számítógépen, laptopon dolgozik, így a wifi hálózatnak több eszközt is megfelelően ki kell szolgálnia.

Ehhez modern wifi hálózat kiépítése szükséges, hiszen több számítógépnek kell egyszerre stabilan kapcsolódnia a hálózatra. Az IamIT ajánlatkérést követően felméri a vállalat igényeit, ez alapján tervezi meg az ezeket kielégítő, megfelelő internet hálózatot. Ezt követően szakembereink következő feladata a wifi hálózat kiépítése. A routerek elhelyezése és az épület kábelezhetősége is befolyásolja az internet megfelelő elérését. Az IamIT informatikus mérnökei ezeket a tényezőket is figyelembe veszik.

Wifi hálózat kiépítésének részei

A wifi használat sokkal kényelmesebb és hatékonyabb, mint a vezetékes internet használata, ami fizikailag lekorlátoz. Egy vezeték nélküli hálózat kiépítése irodai környezetben viszont semmivel sem egyszerűbb, mint a vezetékes internet kiépítése és beüzemelése.

Egy wifi rendszer megtervezése ugyanis magába foglalja a rádiójelek mérését, az épületszerkezet megismerését és a designt is. Az IamIT pedig mindezt szakszerűen elvégzi, amennyiben cégénél vezeték nélküli internet hálózat kiépítésére van igény.

Wifi hálózat kiépítése:
Miért válassza az IamIT-t?

Wireless üzleti megoldások

WiFi hálózat kiépítése teljes körű szolgáltatás keretein belül

Az IamIT-ra a nulladik lépéstől egészen a kivitelezés utáni karbantartásig mindenre számíthat. Bármely szolgáltatásunkat is veszi igénybe, az első lépés mindig a felmérés, aminek során megismerjük cége és az Ön igényeit és a lehetőségeket. Ezt követi a rendszertervezés, amit teljesen egyedileg, az Ön vállalatára szabva végzünk. Így tudjuk biztosítani, hogy a rendszer minden igényt kielégítsen cégénél és hogy Ön csak azért fizessen, amit használ is.

A tervezés után be is vezetjük az új rendszert és ezt követően is támogatjuk Önt és vállalatát a háttérből. Ügyfeleinkkel tartjuk a kapcsolatot, hiba esetén pedig egy profi ticket rendszeren keresztül segítünk a probléma mihamarabbi elhárításában.

Költséghatékony kiszervezett IT

Bármilyen profilú cégről beszélünk is, egy saját belsős IT csapatot fenntartani igen költséges, hiszen ebben az esetben nemcsak a szerverek, programok és licencek kerülnek pénzbe, hanem a munkavállalók fizetését is biztosítanunk kell. Ellenben az IT kiszervezése költséghatékony megoldás minden vállalat számára.

Ebben az esetben ugyanis Önnek csak a szolgáltatásért, a szoftverekért kell fizetnie. Mivel ráadásul mindez cégére szabott, nem tartalmaz felesleges, nem kért szolgáltatásokat és programokat, csakis azt, amire tényleg szüksége van.

Széles IT szolgáltatás lista

Az IamIT szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek az informatika számos területén. A különböző felhőszolgáltatásoktól kezdve a Mobile Device Managementen át egészen az üzleti levelezés, -kommunikáció vagy IT biztonságig mindenben számíthat ránk. Amennyiben pedig kérdése merül fel, vagy elakad a vállalatát érintő informatikában, forduljon hozzánk bizalommal IT tanácsadás szolgáltatásunk keretein belül.

Magas szaktudás, sokéves tapasztalat

IT szenior informatikus mérnökökből és magas szaktudású junior kollégákból áll. Minden ügyfelünk esetében együtt dolgozunk azon, hogy minőségi szolgáltatást és hatékony megoldásokat nyújtsunk.

Megbízható felhőszolgáltatásra van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, ismerje meg felhő megoldásainkat!
Website by
Marketing21
crossmenu