Üzleti levelezés

Üzleti levelezés szolgáltatás az IamIt-tól: kérjen cégére szabott ajánlatot, hogy vállalatánál a kommunikáció hatékony és egyben biztonságos legyen!

Ajánlatkérés

Miért szükséges a megfelelő levelezőprogram vállalati környezetben?

Email rendszer cégeknek

Üzleti levelezés biztonságosan

Minden cégre igaz, hogy rengeteg bizalmas információval és adattal dolgozik nap mint nap, így az IT biztonság elengedhetetlen. Ha ezek ugyanis illetéktelen kezekbe kerülnek, az hatalmas károkat okozhat a vállalatra nézve. A Microsoft vállalati levelezőprogramja, az Outlook lehetőséget biztosít titkosított e-mailek küldésére, aminek tartalmát így csakis a címzett láthatja, még akkor is, ha az e-mailhez valamilyen módon más is hozzáférne.

Emellett az is fontos, hogy az alkalmazás testre szabható biztonsági funkciókkal rendelkezzen. Az Outlook esetében például beállítható, hogy a rendszer felismerje a külsős és ezáltal akár gyanús e-mail címekről érkező leveleket is.

Üzleti levelezés hatékonyan

Az üzleti levelezés elengedhetetlen a mindennapi munkavégzéshez, hiszen egy cégen belül számos munkafolyamat zajlik párhuzamosan. Akadályozhatja a munkamenetet azonban, ha közben a munkavállalók nem tudnak megfelelően kommunikálni egymással. Egy jól átlátható, felhasználóbarát levelezőrendszer ellenben jelentősen megkönnyíti a dolgozók mindennapjait.

Üzleti levelezés Outlookkal:
Milyen funkciói vannak a programnak?

Az Outlookon rengeteg különböző beállítást végezhetünk el, amelynek köszönhetően saját igényeinknek megfelelően használhatjuk a levelezőprogramot.
Ezek közül a legfontosabbak:

Céges email

Levelek megjelenítése

Az Outlookban számos módon kezelhetők az inboxban lévő e-mailek. Sorba rendezhetjük őket többek között dátum, feladó vagy előre beállított címke szerint. Emellett minden egyes e-mail megjeleníthető és kezelhető külön, de akár a tárgy szerint egybetartozó leveleket csoportosan is megjeleníthetjük. Lehetőségünk van mappák létrehozására is, amelyek segítenek a rendezettebb inbox kialakításában és az e-mailek gyorsabb visszakeresésében.

Naptár

Az Outlook naptárban nemcsak saját eseményeinket és emlékeztetőinket kezelhetjük, de személyes vagy online találkozókra küldhetünk meghívót több személy részére. A könnyebb átláthatóság érdekében lehetőség van az egyes eseményeket különböző színekkel is megjelölni.

Biztonságos e-mail küldés

Gyakran van szükség olyan csatolmány továbbítására, amely bizalmas adatokat és információkat tartalmaz. Ebben az esetben a titkosított üzleti levelezés a legjobb megoldás. Ez ugyanis abban az esetben is védi a bizalmas e-mailt, ha esetleg az adott levelezéshez helyettesek is hozzáférnek (például, ha egy felső vezető asszisztense is kezeli a vezető e-mailfiókját).

Egyedi IT megoldásokat keres?
Kérjen ajánlatot IT tanácsadásra!

Miért vegye igénybe
az IamIT IT szolgáltatásait?

Üzleti levelezés vállalatoknak

Költséghatékony megoldások

Egy saját belsős IT csapat fenntartása minden cég számára költséges. Nem beszélve arról, ha a vállalat profilja távol áll az informatikától. Ilyen esetben érdemes külsős IT szolgáltatót megbízni az IT infrastruktúra megtervezésével és bevezetésével, valamint az IT tanácsadással. Ebben az esetben ugyanis Ön csak vállalatára koncentrálhat, míg mi testre szabott ajánlatot adunk, amelynek köszönhetően csak azért fizet, amit vállalata valóban használ is.

Teljes körű szolgáltatás

Az IamIT szenior informatikusai és szakképzett junior kollégái ajánlatkérést követően, legelső lépésben felmérik vállalata jelenlegi IT hátterét. Ezáltal tudják meghatározni, hogy milyen szoftverek és programok tennék hatékonyabbá cége munkafolyamatait és könnyítenék meg a munkavállalók mindennapi munkavégzését. A megtervezett és Ön által elfogadott IT infrastruktúrát be is vezetjük úgy, hogy a kivitelezés a lehető legminimálisabb kieséssel járjon együtt.

A bevezetést követően sem hagyjuk magára ügyfeleinket. Végig támogatást nyújtunk a háttérből, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat a lehető leghamarabb elháríthassuk. Meglévő ügyfeleinknek szükség esetén helyszíni kiszállással is segítünk.

IT infrastruktúra tervezés & üzemeltés:
Nemzetközi megoldások cégeknek
Website by
Marketing21
crossmenu