Fenntarthatósági nyilatkozat

Az IamIT Kft elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és hisz abban, hogy vállalati tevékenységünkkel pozitív hatást gyakorolhatunk a környezetre és a társadalomra. Fenntarthatósági törekvéseink része az, hogy felelősséget vállaljunk a jövő generációi és a környezet iránt, miközben értéket teremtünk ügyfeleink, munkatársaink és a társadalom számára. Ennek megfelelően, az IamIT Kft a következő elveken és tevékenységeken alapuló fenntarthatósági politikát fogadja el:

 1. Környezetvédelem:
  • Az IamIT Kft elkötelezett a környezeti hatások minimalizálása és a természeti erőforrások fenntartható kezelése mellett.
  • Támogatjuk az energiahatékonyságot és a megújuló energiaforrások használatát, például napelemes rendszerek telepítésével és energiahatékony irodai berendezésekkel.
  • Folyamatosan törekszünk a hulladék minimalizálására és az újrahasznosítás előmozdítására.
 2. Társadalmi Felelősségvállalás:
  • Az IamIT Kft elkötelezett a társadalom és a közösség támogatása iránt, és számos kezdeményezésben veszünk részt a közösség fejlesztése és támogatása érdekében.
  • Fontosnak tartjuk az egészségmegőrzést és az oktatást, és támogatjuk egészségmegőrző programokat és oktatási kezdeményezéseket.
 3. Ügyfélorientáltság:
  • Ügyfeleink elégedettsége és bizalma a legfontosabb számunkra. Ezért arra törekszünk, hogy termékeink és szolgáltatásaink fenntartható módon járuljanak hozzá ügyfeleink sikereihez és céljaihoz.
 4. Munkahelyi Környezet:
  • Az IamIT Kft tiszteletben tartja munkatársai jogait és méltóságát, és biztosítja számukra az egészséges, támogató és inkluzív munkakörnyezetet.
  • Támogatjuk munkatársaink fejlődését és képzését, hogy képesek legyenek hozzájárulni a vállalat és a társadalom fenntarthatósági céljaihoz.
 5. Átláthatóság és Felelősségteljes Üzleti Gyakorlatok:
  • Az IamIT Kft elkötelezett az átlátható és felelősségteljes üzleti gyakorlatok iránt, és minden tevékenységünket az etikus és törvényes normák mentén végezzük.
  • Szorosan együttműködünk beszállítóinkkal és partnereinkkel, hogy fenntarthatóbb láncszálat alakítsunk ki.

Az IamIT Kft együttműködik ügyfeleivel, munkatársaival, beszállítóival és a társadalommal annak érdekében, hogy pozitív változást hozzunk létre a világban. Fenntarthatósági törekvéseink középpontjában az innováció, az elkötelezettség és a felelősségvállalás áll, és folyamatosan törekszünk a fenntartható jövő felé vezető úton való haladásra.

 

IamIT Kft CSR Stratégiája:

Fenntarthatósági Küldetésnyilatkozat:

Az IamIT Kft elkötelezett a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás mellett, és hisz abban, hogy vállalati tevékenységével pozitív hatást gyakorolhat a környezetre és a társadalomra. Célunk, hogy minimalizáljuk a környezeti lábnyomunkat, energiahatékonyan működjünk és együttműködjünk fenntartható vállalatokkal a közös célok eléréséért.

Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás:

Az IamIT Kft részt vesz a vállalati társadalmi felelősségvállalásban, és törekszik arra, hogy gazdasági, társadalmi és környezeti szempontokat integráljon üzleti döntéseibe. Fontosnak tartjuk a közösségi összefogást és a társadalmi és környezeti problémákra való válaszadást.

CSR Intézkedések:

 1. Környezetvédelem:
  • Szelektív hulladékgyűjtés mind a telephelyen, mind rendezvényeinken.
  • Körforgásos gazdaságot célkitűzésként megfogalmazó vendorok preferálása a beszerzéseinkben
 2. Társadalmi Támogatás:
  • Adományozás hátrányos helyzetű gyermekek támogatására
  • Résztvétel közösségi programokban és egészségmegőrző kezdeményezések támogatása.
 3. Környezettudatos Gyakorlatok:
  • Természetes hűtés és takarékos vízgazdálkodás intézkedések bevezetése az irodában.
  • Az eldobható elemek kiváltása az irodánkban tölthető alternatívákra.
  • Alacsony energiafogyasztású alternatívák preferálása
  • Jelenlétalapú világításvezérlés implementálása

Az IamIT Kft szilárdan hisz abban, hogy a vállalati tevékenység és a társadalmi felelősségvállalás összekapcsolása kulcsfontosságú a fenntartható jövő felé vezető úton. Ennek megfelelően elkötelezettek vagyunk a fenti intézkedések és kezdeményezések folytatása mellett, hogy pozitív változást hozzunk a környezetben és a társadalomban.

 

Vállalati szintű környezeti fenntarthatósági célok

Jövőbeli céljaink közé tartozik, hogy 2024. december 31-ig teljes körűen jelenlétalapú vezérlésre cseréljük az irodai világításunkat, ezzel 10%-al mérsékelve az elektromos áram fogyasztását.

Szintén célunk, hogy a hűtés-fűtés vezérlését helyiségenkénti vezérlésűre cseréljük, 20% fűtési energia megtakarítást elérve.

Irodánk kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a tömegközlekedéssel való megközelíthetősége kimagaslóan jó legyen. Célunk, hogy a késő tavasztól kora őszig tartó időszakban a munkábajárást közösségi közlekedéssel vagy kerékpárral valósítjuk meg minimum 30%ban.

Website by
Marketing21
crossmenu