Vírusirtás, vírusvédelem

A vírusvédelem szinte a számítógépek megjelenése óta fontos. Habár egyre fejlettebb szoftverek és vírusirtók érhetők el, a támadók is ügyesen fejlődnek. Kérje az IamIT segítségét a vírusirtás területén is!

Ajánlatkérés

Vírusirtás:
fontos a megelőzés!

Számos vírusirtó szoftver létezik az egyszerűbbektől az egészen komplexekig. A vírusirtók feladata, hogy megakadályozzák a különböző, károkat okozó vírusok hozzáférését, bejutását a számítógépünkbe. Ezek ugyanis adatokat lopnak, vagy olyan műveleteket hajthatnak végre, amelyeket felhasználóként nem engedélyezünk. Egy ilyen eset hatalmas adat- és anyagi veszteséggel is együtt járhat. Első lépésként tehát fontos, hogy akármekkora eszközkészlettel is rendelkezik vállalatunk, a gépeken legyen valamilyen vírusvédelem szoftver formájában.

Emellett viszont nem bízhatunk mindent a technológiára. Nekünk, felhasználóként is elővigyázatosnak kell lennünk, hiszen, ha megtörténik a baj, a program sem tudja 100%-osan rendbe hozni. Emellett a szoftver gyártójának is időbe telhet, míg kidolgozza az "ellenszert", amennyiben új típusú vírusról van szó, ami a gyártó adatbázisában nem szerepel.

Vírusirtás: Miben tud segíteni az IamIT?

Szakembereink biztosítani tudják a vállalata védelméhez szükséges megfelelő vírusvédelmet. Emellett IT tanácsadás keretein belül ellátják Önt a legfontosabb tudnivalókkal is. Igény esetén részletesen átbeszélik Önnel a vírusok fajtáit és a hatékony vírusirtás módszereit, valamint azt is, hogy Ön, mint felhasználó, hogyan tud megelőzni egy-egy potenciális vírustámadást.

Miért érdemes
az IamIT szolgáltatásait választania?

Vírusvédelem szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Az IamIT szakembereire nemcsak részfeladatokban számíthat, hanem a kezdeti lépésektől egészen a folyamat végéig és azután is. Abban az esetben is fordulhat hozzánk, ha tudja, hogy cégének IT infrastruktúrája vagy egyes IT területei fejlesztésre szorulnak. Esetleg a munkafolyamatokat szükséges hatékonyabbá tenni, de nem tudja hogyan fogjon hozzá. Ezekben az esetekben az IamIT informatikus mérnökei felmérik a vállalkozásánál működő folyamatokat és az Ön igényeit. Ezek alapján pedig a vállalatára szabott tervet készítenek.

Amennyiben Ön elégedett a tervezettel, úgy informatikusaink bevezetik a szükséges programokat, szoftvereket cégénél. Mindezt úgy, hogy a munkafolyamatban történő kiesést a lehető legminimálisabbra csökkentsék. A bevezetett IT szolgáltatásokat pedig ezután is rendszeresen figyeljük, karbantartjuk és a frissítésekről is gondoskodunk.

Költséghatékony megoldást nyújtunk

Egy laikus számára nemcsak rengeteg idővel és energiával, de magas anyagiakkal is jár utánajárni és külön beszerezni a különböző szoftvereket és felhőszolgáltatásokat. Az IamIT minden ügyfelének cégre szabott ajánlatot ad, így Önnek nem kell olyanért fizetnie, amit nem is használ.

Nem beszélve arról, hogy saját belsős IT csapatot fenntartani mennyivel költségesebb, mint kiszervezni egy külsős IT szolgáltatónak. Ebben az esetben ugyanis csak a termékekért és szolgáltatásért fizet, míg más esetben ezeken a költségeken felül gondoskodni kell a munkavállalók fizetéséről is, amely a mai piacon a szakmában igen magas.

Az IamIT 3+1 jótanácsa

A támadók is folyamatosan újabb és újabb módszereket dolgoznak ki, hogy beférkőzhessenek a számítógépes rendszerekbe. Emiatt nemcsak szoftverekkel, de saját éberségünkkel is óvnunk kell rendszereinket.

  • Használjon eltérő jelszavakat a különböző platformokon!

  • Használjon erős jelszavakat, amik kis- és nagybetűket, számokat és speciális karaktereket vegyesen tartalmaznak!

  • Ahol van lehetősége, állítson be kétfaktoros azonosítást, így egy másik eszköze is kell az adott oldalra való belépéshez!

Mindig gyanakodjon, ha furcsa linket, e-mailt vagy telefonhívást kap! Mindig győződjön meg róla, hogy hiteles forrásból származik/hiteles személy keresi!

Egyedi IT megoldásokat keres?
Kérjen ajánlatot IT tanácsadásra!
Website by
Marketing21
crossmenu