Ugrás a tartalomhoz

Informatikai szolgáltatás

Az informatikai szolgáltatás az IT számos területét foglalja magában. A különböző szoftverek telepítésétől és üzemeltetésétől kezdve a felhőszolgáltatásokon át az IT biztonságig többféle területet fed le. Egy teljes körű informatikai szolgáltatást nyújtó profi vállalatra már a nulladik lépésnél, a tervezésnél lehet számítani, és a bevezetés után is az ügyfél rendelkezésére áll, hogy a felmerülő problémákat a lehető leghamarabb elhárítsa. Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Kapcsolat

Informatikai szolgáltatás: tervezés

A kiszervezett informatikai szolgáltatások mindenekelőtt egy igényfelméréssel és tervezéssel kezdődnek. A különböző cégeknek más-más típusú informatikai háttérre van szüksége az akadálytalan működéshez. Az IamIT-nál éppen ezért először felmérjük az igényeket és meghatározzuk, hogy milyen típusú szolgáltatásokkal tudnánk elősegíteni leendő ügyfelünk vállalatának munkafolyamatait. Ezek alapján pedig személyre szabott ajánlatot készítünk és megkezdjük az implementálást.

Informatikai szolgáltatások a felhőben

Ma már a legtöbb vállalat számára elengedhetetlen, hogy gördülékenyen menjen a hibrid- vagy távmunkavégzés is. Ehhez viszont olyan szolgáltatásokra és szoftverekre van szükség, amik ezt lehetővé teszik. Ebben nyújtanak segítséget a különböző felhőszolgáltatások, mint pl. a felhő tárhelyek.

informatikai szolgáltatás

A felhő alapú tárhelyek például jelentősen nagyobbak, ráadásul rugalmasan bővíthetők, így nagy mennyiségű dokumentum és adat esetén sem szükséges limitált tárhellyel rendelkező, külső merevlemezeken tárolni azokat. A OneDrive-on vagy SharePoint-on lévő fájlok minden eszközről elérhetők, szerkeszthetők és egy kattintással megoszthatók.

Ha vállalatánál felmerül az igény a home office-re, az IamIT szakemberei a tervezést és igényfelmérést követően segítenek cégének a felhőbe költözni, valamint a migráció után is támogatjuk a további felhő alapú szolgáltatások üzemeltetésével.

Kapcsolat

IamIT: miért válasszon minket?

Költséghatékonyság

A teljes IT infrastruktúrát külsős IT cég-hez kiszervezni sokkal költséghatékonyabb, mint belsős informatikus csapatot alkalmazni és megvásárolni a különböző szoftverek licencét. Ha az IamIT-nál mi mindent egy kézben tartunk és már a tervezéstől kezdve számíthat ránk, egészen a karbantartásig.

Modern szoftver csomagot biztosítunk

A legtöbb vállalatnál már alapvető szükséglet, hogy a dolgozók könnyedén hozhassanak létre formanyomtatványokat, szerződéseket és egyéb szöveges dokumentumokat. Emellett a pénzügyi kimutatások és prezentációk készítése is gyakori igény. A mai hibrid világban a gyors és hatékony kommunikáció lehetősége is elengedhetetlen, legyen szó szöveges vagy hangüzenetről, esetleg videóhívásról.

Az Microsoft Office 365 programjai ebben segítik a munkavállalók mindennapijait. Az MS 365 szoftvercsomag lépést tart a modern világ fejlődésével, és folyamatos frissítésekkel teszi még hatékonyabbá a munkavégzést.

it szolgáltatás

Informatikai szolgáltatás biztonságosan

Ahogyan a fizikai világban, úgy az online térben is fontos, hogy az adatok, dokumentumok, fájlok és üzenetváltások tartalma biztonságban legyen és illetéktelen kezekbe ne kerülhessen. Az IamIT által bevezetett és üzemeltetett szoftverekkel teljes biztonságban tudhat minden adatot és fájlt, amivel cége dolgozik. Mind a tárolásnál, mind az üzenetben történő megosztás esetében ügyelünk adatai biztonságára.

Kapcsolat

Gy.I.K.

Informatikai szolgáltatás ára

Vállalatonként eltérő, hogy milyen IT szolgáltatások szükségesek a cég gördülékeny működéséhez. Az IamIT-nál minden leendő ügyfélnek egyedi ajánlatot készítünk, amelyet teljesen az Ön cégére szabunk az igényelt informatikai szolgáltatás függvényében. Kérjen ajánlatot!

IT szolgáltatások kiszervezése: miért ajánlott

Az informatika szolgáltatás és technikai háttér kiszervezése sokkal költséghatékonyabb, mint saját, belsős IT csapatot fenntartani. Emellett egyszerűbb is, hiszen egy kézben van minden, így az Ön vállalata csak azzal foglalkozhat, amihez igazán ért.

Kapcsolat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat