Windows szerver cégeknek

Ismerje meg az IamIT által üzemeltetett, vállalati környezetre szabott Windows szerver szolgáltatást! Bízza ránk céges szervereinek az üzemeltetését, hogy Ön kizárólag vállalatára fókuszálhasson, a céges IT pedig szakemberek felügyelete alatt álljon! A kiszervezett szerverüzemeltetéssel és -felügyelettel pedig még a vállalati költségeken is spórolhat. Kérjen cégére szabott ajánlatot!

Ajánlatkérés
Szerver üzemeltetés vállalati felhasználásra

Windows szerver vállalkozásoknak

A Windows szerver a Microsoft szervertermékeinek összefoglaló neve. Ne tévesszük össze azonban a sima Windows-zal! Habár első ránézésre ugyanúgy néznek ki, ez utóbbi inkább az otthoni, személyes felhasználású gépekre készült, míg a szerver kifejezetten vállalati környezetben használható.

Az alapvető különbség a kettő közt, hogy a Windows szerver hatékonyan képes kezelni egyszerre több számítógépet, adatot, hálózati domaint és jogosultságot. A Windows szerver nem korlátozza le a munkát arra a számítógépre, amelyre telepítve van, hanem segítségével távolról, más gépek is telepíthetők. Emellett IP címek létrehozására is alkalmas, valamint a mappákhoz való hozzáféréseket is kezelni tudjuk vele.

Mindezen kívül a Windows szerver a legerősebb hardver típusokat - akár a 24 TB RAM-ot is - támogatja. Emellett a processzorok számában is jelentős az eltérés. Míg a Windows csak 2 processzort képes kezelni, addig a Windows szerver akár 64 CPU-t is.

Mindezt összevetve láthatjuk tehát, hogy a céges környezetben lévő IT infrastruktúrának tehát ez lehet a legjobb alap.

Partnerek

Miért válassza az IamIT-t cége informatikai hátterének üzemeltetéséhez?

Windows szerver cégeknek

Költséghatékony megoldások

Akár egy belsős IT csapat fenntartásáról, akár a különböző licencek, szoftverek vagy programok megvásárlásáról van szó, a cég számára ezek igen költségesek lehetnek. Nem beszélve arról, ha nem is tudjuk pontosan, melyek azok a szoftverek és megoldások, amelyekre szükségünk van, így előfordulhat, hogy olyan felesleges programokért is fizetünk, amiket nem is használunk.

Az, hogy mindezt szakemberekre bízzuk és egyetlen kézbe adjuk, sokkal költséghatékonyabb megoldás. Az IamIT ugyanis minden ügyfelének testreszabott ajánlatot ad. A csomagot kizárólag olyan programok és szoftverek alkotják, amelyre kivétel nélkül szükség van a munkafolyamatok hatékony működéséhez.

Tehermentesítés

Ha az informatikát külsős szakemberekre bízzuk, azzal nem csak a belsős IT-t, hanem a cégvezetést is tehermentesítjük. A felsővezetésnek nem kell ugyanis olyan területekkel is foglalkoznia, amelyben nem annyira jártas. Idejét és energiáját csakis a cég azon területeibe fektetheti, amelyhez a legjobban ért.

Egy cég saját informatikus csapatának pedig nem kell plusz munkaórákat ölnie egy teljes informatikai infrastruktúra üzemeltetésébe a mindennapi technikai problémák elhárítása mellett.

Windows szerver és egyéb szolgáltatások

Az IamIT szakemberei teljes körű szolgáltatás nyújtanak. Ajánlatkérés után kollégáink felmérik a cége jelenlegi informatikai hátterét és a céloknak megfelelően meghatározzák, hogy milyen fejlesztésekre vagy bővítésre szorul. Ezt követően be is vezetik a megtervezett IT elemeket, amiket a továbbiakban felügyelet alatt tartanak.

Nem hagyjuk tehát magára ügyfeleinket aztán sem, hogy minden megfelelően működik. A háttérben mindig készenlétben állunk, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat a lehető leghamarabb elhárítsuk. Ha pedig Önnek vagy belsős IT csapatának csupán IT tanácsadásra lenne szüksége, mi abban is állunk szíves rendelkezésére.

Szolgáltatásainknak a gyors segítségnyújtás is részét képezi. Ügyfeleink egy profi ticket rendszeren keresztül jelezhetik, ha bármilyen gond vagy hiba merülne fel az IT folyamatok egyikében. Szakképzett IT mérnökeink távolról nyújtanak gyors segítséget. Igény esetén azonban helyszíni kiszállást is vállalunk ügyfeleinknek.

Rendszergazdai szolgáltatásokra van szüksége?
Kérjen vállalatára szabott ajánlatot!
Website by
Marketing21
crossmenu