Informatikai rendszerüzemeltetés

Cégünk célja, hogy ügyfeleink vállalatának minden munkafolyamata gördülékenyen menjen, és azt az informatikai rendszerüzemeltetés során különféle technikai hibák ne akadályozzák. A tervezéstől a bevezetésen át az üzemeltetésig bízzon mindent az IamIT szakembereire! Kérjen vállalatára szabott ajánlatot!

Ajánlatkérés

Informatikai rendszerüzemeltetés szolgáltatás az IamIT-nál

Számunkra fontos, hogy hozzájáruljunk ügyfeleink vállalatának sikereihez. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megfelelő informatikai szolgáltatásokkal biztosítsuk a munkamenetek akadálymentes működését. Az, hogy a különböző munkafolyamatokat digitalizáljuk és automatizáljuk biztosítja a gördülékeny működést. Ez pedig minden vállalat számára fontos az előrejutáshoz és a sikerek eléréséhez, hiszen időt és energiát spórol meg a munkavállalóknak.

A megfelelő technikai háttérrel rendelkező vállalatok nagy előnyben vannak a piacon, függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik a cég. A tervezésnél a szükséges szoftvereket és az informatikai hátteret teljesen az Ön cégére szabjuk. A bevezetést követően az üzemeltetést és karbantartást is ránk bízhatja, így Ön minden fókuszát a vállalatára helyezheti.

Mely vállalatoknak ajánljuk szolgáltatásunkat?

Alapvetően minden olyan kis- és középvállalatnak, ahol fontos, hogy a munkamenetet ne akadályozzák különböző technikai problémák. Emellett informatikai rendszerüzemeltetés szolgáltatásunkat kifejezetten érdemes az olyan cégeknek igénybe vennie, amelyeknél lényeges, hogy a munkavállalók távolról is ugyanolyan hatékonyan tudják végezni a munkájukat, mint az irodából. Ehhez olyan szoftverekre és rendszerekre van szükség, amelyek a hibrid világban is biztosítják az egyszerű kommunikációt, pénzügyi kimutatások és prezentációk készítését, valamint az olyan tárhelyeket, ahol a fájlok mindenki számára elérhetők és módosíthatók.

Rendszer­üzemeltetés mint rendszergazda szolgáltatás

Amellett, hogy a fájlok automatikusan mentésre kerülnek, és egy véletlenül kitörölt fájl is könnyedén megmenthető, számos egyéb előnnyel rendelkeznek a felhőszolgáltatások.

Informatikai rendszerüzemeltetés szolgátlatás

Rendszertervezés: Rögtön az elején, magát a teljes rendszertervezést ránk bízhatja, amelyet mindig az adott vállalat igényeire szabva kivitelezünk. Figyelembe vesszük emellett a vállalat jelenlegi működését és az Ön elképzeléseit is. Ezek alapján választjuk ki a megfelelő szoftvereket és tervezzük meg a teljes IT infrastruktúrát.

Rendszerkarbantartás: Akár mi terveztük és építettük ki, akár egy már meglévő rendszerről van szó, vállaljuk annak felülvizsgálatát és karbantartását is. Ennek köszönhetően időben kiszűrhetők a hibalehetőségek, valamint az IT fejlődésével együtt haladva biztosítjuk a legfrissebb megoldásokat.

Hálózattervezés és -építés: Célunk, hogy vállalata munkafolyamatai hatékonyak é gördülékenyek legyenek. Ennek érdekében vállaljuk cége hálózatának megtervezését és kivitelezését is.

Mindemellett az informatika számos más területén is bizalommal fordulhat hozzánk. Segítünk a migrálásban, vps és vpn szervereket biztosítunk, de segítünk az IT biztonság megteremtésében is. Microsoft Office licence-t biztosítunk, de igény esetén a DevOps profi bevezetésével segítjük új szintre emelni a szoftverfejlesztést és üzemeltetést vállalatánál.

Mikor érdemes igény bevenni az informatikai rendszerüzemeltetés szolgáltatást?

Számos előnye van annak, ha vállalata informatikai hátterét, a teljes IT infrastruktúra kiépítését, üzemeltetését és karbantartását külsős IT szakemberekre bízza. Ezeket az előnyöket alább részletesebben is kifejtjük.

Amennyiben jelenleg cégénél nincs megfelelően kiépített IT infrastruktúra, nincsenek IT szakemberek, akik dedikáltan ezzel a területtel foglalkoznak, mindenképp érdemes megbíznia informatikus mérnökeinket, hogy cége munkafolyamatait a különböző technikai problémák ne akadályozzák. Emellett pedig azért is, hogy Ön vezetőként csak azzal foglalkozhasson, amihez ért, és ne legyen az IT területre is gondja.

Azonban nem csak olyan vállalatoknak érdemes külsős IT céget megbíznia, amelyeknél nincs dedikált IT felelős. Az IamIT szakembereivel egy saját, belsős IT csapat megléte esetén is érdemes együttműködni. Ilyen esetben is szívesen állunk rendelkezésére, amennyiben a bizonytalan területeken tanácsra, segítségre van szüksége. Ilyen lehet például egy új szoftver kiválasztása és bevezetése, vagy egy teljesen új IT infrastruktúra megtervezése és kivitelezése.

Ajánlatkérés
Informatikai rendszergazda szolgáltatás

Miért érdemes kiszervezni az informatikát?

A rendszerüzemeltetés nem kis feladat és erre fenntartani egy belsős IT csapatot igen költséges lehet. Ráadásul számos vállalat foglalkozását tekintve távol áll az informatika világától. Esetlegesen felmerülő technikai hibák esetén egy ügyvezető figyelme megoszlik, és olyan problémákkal is foglalkoznia kell, amihez nem feltétlenül ért.

Ha azonban az IT üzemeltetés egy külsős, hozzáértő csapat feladata, Ön kizárólag arra koncentrálhat, amihez ért, és amivel sikerre viheti cégét. Bízza ránk vállalata informatikai hátterét, hiszen minden szempontból hatékonyabb, ha egy kézben van a technika.

Informatikai rendszerüzemeltetés:
miért válassza az IamIT-t?

Informatikai rendszerüzemeltetés

Lépést tartunk a fejlődéssel

Ma már rohamosan fejlődik a technológia, és a versenyben maradáshoz fontos, hogy innovatívak maradjunk. Mi a legmodernebb szoftvereket és rendszereket biztosítjuk, így garantáljuk a gördülékeny és hatékony munkavégzést. Mindezt az is bizonyítja, hogy az IamIT szakemberei elvégezték a Microsoft hivatalos vizsgáját, amivel Microsoft Silver Partner státuszt szereztünk.

Gyors segítséget nyújtunk

Csapatunk egy profi ticket rendszerrel dolgozik, így a felmerülő hibákat ezen keresztül jelezhetik felénk ügyfeleink. Bármilyen felmerülő probléma esetén gyors segítséget nyújtunk ügyfeleinknek telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül. Amennyiben az adott probléma indokolttá teszi, úgy ügyfeleink számára helyszíni kiszállást is vállalunk.

Felhőbe költöztetést vállalunk

Jelenleg a legtöbb cégnél már hibrid- vagy teljes távmunkavégzés folyik. Ehhez azonban szükséges, hogy minden fontos szoftver, adat és dokumentum elérhető legyen a felhőben. Ha az Ön vállalatánál is tervben van a részleges vagy teljes home office bevezetése, az IamIT teljeskörűen vállalja a felhőbe költöztetést. A migráció és átállás közben pedig arra törekszünk, hogy minden a lehető legsimábban menjen és a költözési folyamat ne akadályozza a munkamenetet.

Költséghatékony informatikai rendszerüzemeltetés

Mivel a biztos informatikai háttér ma már elengedhetetlen egy cég hatékony működéséhez, az IT nem az a terület, amin érdemes spórolni. Egy saját IT csapatot megfizetni azonban megterhelő lehet a cég költségvetésének. Mi a tervezésnél olyan csomagot állítunk össze, amelyet teljes mértékben a vállalatára szabunk, így Önnek nem kell plusz szolgáltatásokért és szoftverekért is fizetnie.

Amazon WS és MS Azure egy helyről

IT szolgáltatásaink részét képezi az amerikai és európai szinten legnépszerűbb cloud computing platformok szolgáltatása is. Amennyiben Ön bizonytalan azt illetően, hogy vállalatánál melyik működne hatékonyabban, kérje segítségünket IT tanácsadás keretein belül! Speciális esetekben van lehetőség arra is, hogy ötvözzük a két platformot vállalatánál.

Szolgáltatások cégre szabva

Ahhoz, hogy Ön semmiért se fizessen pluszban, különösen olyan programért vagy szoftverért, amelyre vállalatának nincs szüksége, mi minden esetben cégre szabott ajánlatot adunk. A szükséges rendszer megtervezéséhez alapul vesszük vállalata munkafolyamatait, a jelenlegi IT hátteret és az Ön igényeit egyaránt.

Rendszergazdai szolgáltatásokra van szüksége?
Kérjen vállalatára szabott ajánlatot!
Website by
Marketing21
crossmenu