Microsoft Office vásárlás

Szerezzen Microsoft Office licence-t az IamIT   vásárlás, IT tanácsadás vagy rendszerintegráció? Szakképzett informatikus mérnökeink állnak szíves rendelkezésére. Kérjen cégére szabott ajánlatot!

Ajánlatkérés
MS Silver Partner

Microsoft Office vásárlás: cégre szabható vállalati csomagok

A Microsoft 365 többféle üzleti csomagot kínál, hiszen a cégek méretétől és profiljától is függhet, hogy melyikre van szükség. Amennyiben ajánlatot kér tőlünk, mi felmérjük vállalata jelenlegi munkafolyamatait, feladattípusait és megállapítjuk, hogy az Ön cégének melyik Microsoft vállalati csomagra van szüksége.

Szolgáltatásunk részét képezi a Microsoft licence biztosítása is, így IT szakembereink be is vezetik cégénél a kiválasztott verziót.

Microsoft Office vásárlás előnyei

Számos előnye van a Microsoft 365 termékeinek. Mindenekelőtt azt érdemes kiemelni, mennyire felhasználóbarát programokból áll. Használatukhoz nem szükséges mély IT ismeretekkel rendelkezni, cégprofiltól függetlenül egyszerűen kezelhetők és érthetők. Nem korlátozott az, hogy milyen és mekkora vállalatok használhatják. A különböző verzióknak köszönhetően egy kisebb vállalatnak nem kell felesleges plusz programokért fizetnie, míg egy nagyvállalat minden szükséges programot bevezethet.

További előnynek számítanak a folyamatos frissítések is. Az IT világa konstans fejlődik és ezt a fejlődést a legjobb programok, szoftvercsomagok lekövetik. A Microsoft 365 frissítései nem vesznek igénybe sok időt és nem okoznak jelentős kiesést a munkamenetben sem. Szinte észrevétlenül, egyetlen újraindítással frissül a program.

A Microsoft 365 ráadásul on-premise tárhelyet sem igényel, hiszen minden elmenthető és módosítható a felhőben.

Ajánlatkérés
Microsoft Office cégeknek

Microsoft 365 az IamIT-tól:
miért érdemes minket választania?

Microsoft Office 365 vásárlás cégeknek

Teljes körű szolgáltatás

Az IamIT szakképzett szenior informatikusaira a nulladik lépéstől az utolsó utáni lépésig számíthat. Hogy mit jelent ez pontosan? Amikor egy vállalat IT infrastruktúra bevezetését, vagy a meglévő informatikai háttér fejlesztését tervezi, mindenekelőtt szükség van egy pontos tervre.

Ennek az a célja, hogy ne kelljen olyan szoftverekért és programokért fizetni, amelyet a cég nem használ a későbbiekben. Emellett pedig, hogy a munkafolyamatok minél hatékonyabban működhessenek a megfelelő programoknak köszönhetően. Ezt a tervezést teljes mértékben ránk bízhatja. Felmérjük cége jelenlegi IT hátterét és a munkafolyamatokat, ezáltal pedig teljes mértékben egy vállalatára szabott ajánlattal szolgálunk.

A megállapodás után a bevezetést is ránk bízhatja, amelyet úgy végzünk, hogy a munkafolyamatokban történő esetleges kiesési időt minimálisra csökkentsük és azt a munkavállalók a lehető legkevésbé érezzék meg. Ezt követően sem hagyjuk magára ügyfeleinket. A sikeres cégeket hatékonyan működő IT infrastruktúra támogatja. Amögött éber szakemberek állnak, akik azonnal közbe tudnak avatkozni, ha esetleg probléma merülne fel.

Igazolt szakértelem

Informatikusaink a Microsoft hivatalos vizsgáját sikeresen elvégezve megszerezték a Microsoft Silver Partner státuszt is. Ezzel a Microsoft hivatalosan is elismerte szaktudásunkat.

Ezzel a szakértelemmel nemcsak szerver- vagy rendszerüzemeltetést kérhet tőlünk, hanem IT tanácsadást is. Amennyiben Ön vagy belsős IT csapat rendelkezik megfelelő szaktudással, éppen csak elakadt valamely folyamatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékony megoldások

Különböző licenceket, szoftvereket megszerezni és még a teljes IT-t is üzemeltetni költséges lehet bármelyik vállalat számára. Különösen, ha mindezt belsős IT csapat végzi. A költségek mellett pedig a figyelemnek is többfelé kell terjednie a vezetők részéről.

Bízzon ránk mindent, ami informatika, hogy Ön csak arra koncentrálhasson, amiben a legjobb, és hogy a céges kiadások jelentősen alacsonyabbak legyenek. Mi egy kézben tartunk mindent, és csomagban kínáljuk a szolgáltatást, aminek költsége a cég számára is érezhetően alacsonyabb lesz.

IT infrastruktúra tervezés & üzemeltés:
Nemzetközi megoldások cégeknek
Website by
Marketing21
crossmenu