Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás KKV-k részére - stabil informatikai háttér, gördülékeny munkamenet. Kérjen ajánlatot most!

Ajánlatkérés
MS Silver Partner

Rendszergazda szolgáltatás az IamIT-tól

Szentelje minden figyelmét munkájának és a cégének, amíg a vállalat informatikai rendszerét mi teljeskörűen kezeljük!

A piacon való versenyben maradáshoz és a sikerek eléréséhez elengedhetetlen, hogy a munkamenetet ne akadályozzák különböző IT problémák (pl. lassú vagy akadozó internet, folyton megtelt tárhely vagy elavult rendszerek).

Az IamIT-nál a rendszergazda szolgáltatás magában foglalja már a nulladik lépést, vagyis a rendszertervezést is. De a már meglévő rendszerek fejlesztését, újratervezését és kivitelezését is ránk bízhatja.

Miért válassza szakembereinket?

Rendszergazda szolgátlatás

Költséghatékonyság

Belsős IT csapatot fenntartani minden vállalat számára költséges megoldás, és sok esetben szükségtelen. Amennyiben az IamIT szakembereit bízza meg, a felszabaduló anyagi és emberi erőforrásokat más üzleti területekbe fektetheti.

Segítség nyújtás gyorsan, akár távolról

Az IamIT egy profi ticket rendszerrel dolgozik, így a lehető leghamarabb elhárítjuk a felmerülő problémát, akár távolról is. Igény esetén ügyfeleink részére helyszíni kiszállást is vállalunk.

Kényelem

Laikusként Önnek nem dolga, hogy cége informatikai rendszereit illetően is a legjobb döntéseket hozza meg. Energia- és időigényes lehet, míg alaposan utánajár, mely szoftverek szolgálnák ki a leghatékonyabban vállalata igényeit. Nem beszélve arról, hogy a különböző programok megvásárlása külön-külön magas kiadásokkal járhat. Bízzon meg minket IT rendszer és a cégére szabott szoftvercsomag megtervezésével, és dőljön hátra kényelmesen!

Tanácsadás

IT tanácsadás szolgáltatásunk keretén belül bizalommal fordulhat hozzánk kérdéseivel vagy felmerülő problémáival.

Mit foglal magában
a rendszergazda szolgáltatás?

Rendszergazda Budapest

Hálózatkezelés

Vállaljuk a vállalati hálózatok tervezését, telepítését és karbantartását. Emellett a hálózati eszközök (például switchek és routerek) konfigurálását, a hálózati kapcsolatok ellenőrzését és a teljesítmény optimalizálását.

Szerverkarbantartás, VPS

Gondoskodunk a szerverek telepítéséről, frissítéséről és karbantartásáról. Ez magában foglalja a rendszeres szoftverfrissítéseket és az esetleges hardverhibák kezelését is. Amennyiben pedig a fizikai szerverek helyett VPS szolgáltatást igényel, szakembereink ebben is állnak rendelkezésére.

Biztonsági auditok

Az IT és főképp az internet világában kiemelten kell kezelni a kiberbiztonságot is. Kollégáink folyamatosan monitorozzák a rendszereket, hogy a potenciális veszélyeket és sebezhetőségeket időben észrevegyék és megszüntessék. Ezenkívül biztosítjuk, hogy a tűzfalak, vírusvédelmi rendszerek és egyéb biztonsági intézkedések naprakészek legyenek.

Adatmentés és visszaállítás

Céges környezetben rengeteg fontos adattal dolgozunk nap mint nap. Ezek esetleges elvesztése hatalmas károkat okozhat a vállaltnak. Éppen ezért biztosítjuk ezek rendszeres mentését, így egy esetleges baleset vagy támadás esetén azok visszaállíthatók.

Vírusvédelem

A vírusvédelemben elsősorban ügyfeleink érzékenyítésére, oktatására helyezünk nagy hangsúlyt, emellett pedig gondoskodunk a vírusvédelmi rendszerek telepítéséről és karbantartásáról a hálózaton és a számítógépeken egyaránt.

Felhőszolgáltatások

Rendszergazdaként segítünk akár a teljes IT infrastruktúrát a fehőbe költöztetni. Ez magában foglalja az felhő alapú adattárolást és alkalmazások kezelését is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ajánlatkérést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és átbeszéljük vállalata jelenlegi informatikai hátterét és az igényeket. Ezt követően cégére szabott tervet készítünk, amelyet be is vezetünk vállalatánál, amennyiben elfogadja azt. Ügyfelünkként számíthat folyamatos támogatásunkra. A rendszer karbantartását, szoftverfrissítéseket és az esetlegesen felmerülő hibák elhárítást is ránk bízhatja.

Szolgáltatásaink árait számos tényező együttesen határozza meg, ilyen például vállalatának mérete vagy az igénybe vett szolgáltatás típusa, és a szoftverek. Pontos árakat éppen ezért csak az ajánlatkérést követően tudunk meghatározni.

Website by
Marketing21
crossmenu