VPS szerver

VPS szerverek üzemeltetése az IamIT informatikus mérnökeitől: tegye hatékonyabbá vállalata munkafolyamatait virtuális szerver használatával! Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Mi az a VPS szerver?

A VPS a Virtual Private Server rövidítése. Míg egy fizikai szerver esetén a teljes berendezést, tehát a hardvert is ki kell fizetnünk, addig a VPS esetén költségünk csakis a szerver bérleti díjából származik. Ez jelentősen alacsonyabb kiadást jelent.

A VPS lényege, hogy a hatalmas, fizikai szerverszekrények helyett virtuális szervereken futnak a különböző programok. A számítógépen és interneten végzett munkafolyamatokban szinte minden szervereken fut. Legyen szó weboldalakról, levelezőrendszerről, biztonsági mentésekről vagy más informatikai rendszerekről.

VPS szerver előnyei

A fizikai szerverek ma már elavultnak számítanak, ezért sokkal kevésbé hatékonyak. Minden vállalat elsődleges célja, hogy versenyképes maradhasson a piacon. Ennek érdekében azonban kénytelenek az iroda sarkában álló hatalmas "vasszekrényeket" virtuális szerverekre cserélni. Az IamIT által üzemeltetett VPS szerverek jó minőségű hardvereken futnak.

  • a virtuális szerverek rugalmasan bővíthetők és szükség esetén csökkenthetők is
  • költséghatékony megoldás, hiszen nem áll kihasználatlanul a "nagy vas" egy része, ha épp nincs rá szükség
  • VPS mellett nincs üzemkiesés, hiszen, ha az egyik szerver valamilyen okból lehal, automatikusan átveszi a munkát egy másik
  • virtuális szervereknél nincsenek tönkrement alkatrészek, amelyek költséges cserét igényelnek
  • jelentősen kisebb az adatvesztés kockázata, hiszen a mentések által az esetlegesen elveszett adatok is helyreállíthatók (ezzel szemben ha a fizikai szervereket valamilyen kár éri, a rajta tárolt adatok visszaállítása nem lehetséges, például betörés, elázás vagy tűz esetén)

VPS szolgáltatás:
miért bízza az IamIT-ra?

VPS szolgáltatás

Széles körű szolgáltatási lista, nemcsak VPS szerver

Nem csak VPS szerverek üzemeltetését vállaljuk. Számos típusú IT szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a felhőszolgáltatásoktól egészen a rendszergazda szolgáltatásokig. Ezen kívül on-premise támogatást is igénybe vehet szakembereinktől.

Teljes körű szolgáltatás

Az IamIT az ajánlatkérést követően felméri az Ön igényeit és vállalata munkafolyamatait. Így tudjuk megállapítani, hogy milyen IT rendszer, szoftvercsomag tudná a leghatékonyabban kiszolgálni ezeket az igényeket. Ezt a rendszert megtervezzük és be is vezetjük cégénél, figyelve arra, hogy a munkamenet kiesést a lehető legminimálisabbra csökkentsük. Ezután sem hagyjuk magukra ügyfeleinket, a háttérből folyamatos támogatást nyújtunk. Felelünk a szoftverfrissítésért és az esetlegesen felmerülő hibák elhárításáért.

AWS és MS Azure egy helyről

Európában leginkább az Azure, míg az Egyesült Államokban az AWS terjedt el, de utóbbi már itt is egyre több helyen megjelenik. Az IamIT-nál a Microsoft Azure és az Amazon Web Services is elérhető igény szerint. Együttműködésünk kezdetén tanáccsal látjuk el ügyfeleinket, elmondjuk, hogy szakértőként melyik használatát javasoljuk az adott vállalatnál. A megállapodást követően pedig be is vezetjük a kiválasztott cloud computing platformot.

Költséghatékony szolgáltatások

A belsős IT-nak és a kiszervezett informatikának egyaránt megvannak az előnyei. Költségek terén azonban jelentősen hatékonyabb külsős IT szolgáltatóra bízni a vállalat IT infrastruktúráját és rendszereit. Egyrészről azért, mert egy IT szolgáltató összeállítja azt a rendszert, ami a leghatékonyabbá teszi a cég munkafolyamatait, így Önnek felesleges szoftverért vagy programért nem kell fizetnie.

A másik oka, hogy a belsős IT csapat fenntartása már önmagában is költséges. A szükséges szoftverek és rendszerek ára pedig ebben még nincs benne. Külsős IT csapat esetén azonban ilyen költségekkel nem kell számolnia. Csakis a vállalatára szabott szoftvercsomagot és a szolgáltatási díjat t kell megfizetnie.

Partnerek

Rendszergazdai szolgáltatásokra van szüksége?
Kérjen vállalatára szabott ajánlatot!
Website by
Marketing21
crossmenu