Ugrás a tartalomhoz

Migrálás

Migrálás, avagy a vállalatok hatékony működésének alapja: vegye igénybe IT szolgáltatásunkat, hogy az Ön vállalatának munkafolyamatai hatékonyabbá, egyszerűbbé váljanak. Kérjen cégére szabott ajánlatot!

Kapcsolat

Migrálás jelentése

A migrálás során on-premise, azaz helyben tárolt adatokat és üzleti alkalmazásokat, szoftvereket, vagyis a teljes IT infrastruktúrát a felhőbe költöztetjük. Ezáltal jelentősen hatékonyabbá tesszük az egyes munkafolyamatokat, amely így hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat versenyben maradhasson a piacon és sikereket érhessen el.

Emellett a migrálás még jelentheti a már felhőben lévő adatok és programok költöztetését is a felhőrendszer egy másik részébe. Erre általában akkor van igény, amikor egy vállalat párhuzamosan több felhőrendszert is használ, ami megnehezíti a munkavégzést. De az is előfordulhat, hogy a jelenleg használt felhőrendszerrel nem elégedett az ügyfél. Ilyenkor van lehetőség az úgynevezett felhőből felhőbe migrálás igénylésére.

teljes IT infrastruktúra

A különböző felhőszolgáltatások költséghatékonyak és lehetővé teszik a részleges vagy akár teljes távmunkavégzést is. Megkönnyítik azonban a munkafolyamatokat irodaközpontú cégeknél is, hiszen az elavult munkafolyamatok helyett a munkavállalók a felhőszolgáltatások segítségével gyorsan, egyszerűen és hatékonyan dolgozhatnak.

MS Azure és AWS

Az IamIT szolgáltatásai bővültek, így mostantól a Microsoft Azure mellett az Amazon AWS felhő infrastruktúrájának bevezetésére is van lehetőség. Ajánlatkérésnél felmérjük cége jelenlegi munkafolyamatait és meghatározzuk, hogy az Azure vagy az AWS tudná megfelelően kiszolgálni vállalata és az Ön igényeit.

Mindkét felhőplatform egy igen összetett felület, amely virtuális számítógépként széles szolgáltatási listával rendelkezik. Ilyenek többek között a felhő alapú vállalatirányítási rendszerek vagy az alkalmazás készítő, -telepítő és -futtató lehetőségek. A két platform szolgáltatási listája bizonyos pontokban eltér, éppen ezért érdemes először felmérni vállalata jelenlegi folyamatait, hogy meghatározhassuk, mely szolgálná is ki cégét a lehető legjobb minőségben, hatékonyan.

Kapcsolat

Miért vegye igénybe az IamIT migrálás szolgáltatását?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Az IamIT tapasztalt és szakképzett informatikusaira már a kezdetektől számíthat és a folyamat vége után sem hagyjuk magára vállalatát. Hogy mit jelent ez? Amennyiben elgondolkozott azon, hogy cége munkafolyamatait fejleszteni, korszerűsíteni szeretné, kérjen vállalatra szabott ajánlatot. Az IamIT szakemberei felmérik a jelenleg használt szoftvereket és alkalmazásokat és megtervezik cége új IT infrastruktúráját, amely a leghatékonyabb módon szolgálja ki alkalmazottai, ügyfelei és az Ön igényeit.

Ezt követően a megtervezett infrastruktúrát bevezetjük vállalatánál úgy, hogy az ezzel járó munkamenet kiesést a minimálisra csökkentsük. Ezt követően pedig a már üzemelő rendszerek mellett is folyamatosan támogatjuk ügyfeleinket a háttérből. Probléma esetén azonnali segítséget nyújtunk, meglévő ügyfeleinknek pedig igény és szükség szerint helyszíni kiszállást is biztosítunk.

migrálás

IT tanácsadás lehetőség

Amennyiben Ön rendelkezik saját belsős IT csapattal, az informatika egyes területein mégis akadályba ütközött, úgy forduljon az IamIT-hoz! A különböző IT szolgáltatások mellett tanácsot is nyújtunk, legyen szó a szükséges szoftverek kiválasztásáról, esetleges hibaelhárításról és -megelőzésről vagy IT biztonságról.

Microsoft Silver Partnerek vagyunk

Hogy ügyfeleink számára minőségi szoltáltatást nyújthassunk, szakembereink elvégezték a Microsoft hivatalos vizsgáját, amellyel elnyertük a Microsoft Silver Partner státuszt. Szenior informatikus mérnökeink és szakképzett junior kollégáink pedig emellett is folyamatosan képzik magukat és együtt haladnak az IT világának gyors fejlődésével. Így biztosítjuk, hogy a lehető legmagasabb szaktudással szolgálhassunk meglévő és jövőbeni ügyfeleink számára.

Kapcsolat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat