Rendszertervezés

Egy megfelelően megtervezett és kivitelezett IT infrastruktúra jelentős mértékben képes egy vállalat munkafolyamatait hatékonnyá tenni. Márpedig a cégeknek csak így van lehetősége versenyben maradni a piacon, cégprofiltól függetlenül. Ismerje meg az IamIT rendszertervezés szolgáltatását!

Ajánlatkérés
IT rendszertervezés

Rendszertervezés: miért szükséges?

A legtöbb szoftvercsomag olyan elemeket is tartalmaz, amelyekre egyes cégeknek nincs szüksége. A vállalatok munkafolyamatai ugyanis eltérőek, így minden cégnek más felépítésű IT infrastruktúrára van szüksége a hatékony munkavégzéshez. Amely szoftver az egyik cégnek a legfontosabb, az a másiknak teljesen haszontalan. Mégis, mivel a csomag része, a vállalatoknak fizetnie kell érte.

Amennyiben az IT infrastruktúra megtervezését és bevezetését kiszervezi az IamIT-nak, úgy ez nem fordul elő. Teljes körű szolgáltatásunk legelső lépése a tervezés. Ennek célja, hogy Ön csak azokat a szolgáltatásokat kapja meg, amelyekre vállalatánál szükség van. Ebből egyenesen következik, hogy fizetnie is csak ezekért a szoftverekért kell.

Rendszertervezés az IamIT szakembereitől

Ajánlatkérést követően felmérjük, hogy az Ön vállalatánál mely munkafolyamatok akadoznak vagy működnek nehézkesen. Sokszor ugyanis a nehezen használható, elavult rendszerek megnehezítik a dolgozók mindennapi munkáját és ez motiváció vesztést is eredményezhet. Emellett az igényeket is figyelembe vesszük és ezek alapján tervezzük meg azt a szoftvercsomagot, amely az Ön vállalatának a legideálisabb. Szenior informatikusaink minden ügyfelünknek cégre szabott rendszert terveznek. Ennek köszönhetően sokkal hatékonyabbá válnak a munkafolyamatok, ami pedig hozzájárul a versenyképes üzlethez.

Ajánlatkérés
IT rendszertervezés

Miért válassza az IamIT-t?

Informatikai rendszertervezés

Teljes körű szolgáltatás

Informatikai szolgáltatásainkban a rendszertervezés csak az a legelső lépés. Mi a terv elfogadása után be is vezetjük cégénél az új szoftvereket és azokat utána is figyeljük és karbantartjuk. Emellett pedig a szoftverfrissítésekről is gondoskodunk. Probléma esetén így azonnal cselekedni tudunk, hogy mielőbb elhárítsuk azt.

Microsoft Silver Partner vagyunk

Az IT világa rohamos ütemben és folyamatosan fejlődik, amivel nekünk is lépést kell tartanunk. Csakis így tudjuk biztosítani, hogy mindig a legjobbat nyújthassuk meglévő és jelenlegi ügyfeleink számára. Éppen ezért informatikusaink elvégezték a Microsoft hivatalos vizsgáját, amellyel megszerezték a Microsoft Silver Partner státuszt. Így már maga a Microsoft hivatalosan is elismerte szaktudásunk magas szintjét.

Modern szoftvercsomag

Az IamIT a világszinten népszerű és folyamatosan fejlődő Microsoft 365 szoftvercsomaggal dolgozik. Ez lehetővé teszi a hatékony irodai munkát, legyen szó formanyomtatvány vagy prezentáció készítéséről, adattáblázat-kezelésről vagy kommunikációról. Mind a munkafolyamatok végzésére, mind pedig a dokumentum- és adattárolásra egyaránt lehetőség van a felhőben. Felhőszolgáltatásaink keretein belül az MS Azure-t és az (Amazon) AWS-t is biztosítani tudjuk ügyfeleink számára.

Rendszertervezés kényelmesen és költséghatékonyan

Kényelem: Laikusként sok energiába és időbe telik, míg utána járunk, mely szoftverek segítenék a mindennapi munkát a cégnél. És még ha meg is találjuk, nem tudhatjuk biztosra, hogy a megfelelő programokat választottuk. Amennyiben szakembereinkre bízza ezt a feladatot, Ön hátra dőlhet és csak azzal foglalkozhat, amihez ténylegesen ért. Mi pedig addig megtervezzük és összeállítjuk azt a szoftvercsomagot, amely az Ön vállalatának munkafolyamatait a lehető leghatékonyabbá teszik.

Költséghatékonyság: Egy belsős IT csapat fenntartása esetén nemcsak a szoftverekért kell fizetnie, hanem a munkavállalók fizetését is biztosítania kell. Anyagi szempontból is megéri ezért külsős IT cégre bíznia cége IT infrastruktúrájának bevezetését és üzemeltetését. Így Önnek csak a szoftverek költségét kell kifizetnie. Az így fennmaradt, megtakarított összeget pedig további beruházásokra, fontos területekre allokálhatja.

Partnerek

Rendszergazdai szolgáltatásokra van szüksége?
Kérjen vállalatára szabott ajánlatot!
Website by
Marketing21
crossmenu