Felhő tárhely szolgáltatás

Ma már egyetlen vállalat sem maradhat versenyképes az üzleti piacon anélkül, hogy folyamatai nagy részét a felhőbe költöztetné. Stabilizálja üzleti IT környezetét biztonságosan az IamIT-val! Kérjen ajánlatot felhő tárhely szolgáltatásunkra!

Ajánlatkérés

Felhő tárhely előnyei

Felhő tárhely előnyök
Méret

A felhő alapú szolgáltatások ma már teljes mértékben lekörözik az on-premise technológiát. A felhőszolgáltatások egyik területe a felhő tárhely (vagy cloud tárhely), amely elsősorban kapacitásának rugalmas skálázhatósága miatt sokkal hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat cégprofiltól függetlenül. A helyi szerverek háttérkapacitásának bővítése nem lehetetlen, de minimum rendszergazdai szaktudást is igénylő feladat.

Költséghatékonyság

Felhő tárhely bevezetésével a vállalati költségek átstrukturálhatjuk. A kiadás (aka CAPEX) jellegű költségeket szolgáltatási díjjá (aka OPEX) konvertálhatjuk. A helyi tárhely bővítés költség megtérülése 2-4 évre tehető, amikor már több tízezer órát működött a háttértáróló, így az üzembiztonsága csökkent. Adatvagyon csökkenés esetén a befektetett kapacitás kihasználatlan marad. Egy felhő tárhely mérete azonban rugalmasan bővíthető és csökkenthető igény esetén, tehát az adatmennyiséghez igazítható.

Időtakarékos

Emellett rövidebb telepítési, bevezetési idővel is számolhatunk, ha a különböző folyamatokat a felhőbe költöztetjük. A helyi programokat egyesével kell a számítógépekre telepíteni, a felhőszolgáltatások viszont nem így működnek. Ezekhez csupán jogosultságot, hozzáférést kell biztosítani a munkavállalóknak és már használhatják is. Az idő pénz, és ez a mai rohamosan fejlődő világunkban még inkább igaz. Ahhoz, hogy egy vállalat versenyképes maradhasson, az IT infrastruktúra kiépítését, valamint a különböző IT szolgáltatások bevezetését a lehető leghamarabb el kell végezni.

Partnerek

Felhő tárhely szolgáltatás
az IamIT által

Microsoft és AWS Partnerként több alternatívát is nyújtunk a fejlett tárhely szolgáltatások eléréséhez. A cloud szolgáltatások már önmagukban is remek megoldást kínálnak mind a céges munkafolyamatok hatékonnyá tételéhez, mint a vállalati költségek csökkentéséhez. A felhőszolgáltatások mögé azonban szükségesek a megfelelő szakemberek, akik a háttérből támogatják vállalatát, annak IT infrastruktúráját.

Az IamIT szakembereire már a kezdetektől számíthat, ami a jelenlegi munkafolyamatok és igények felmérését, valamint a szükséges programok megtervezését jelenti. Ezt követően a megtervezett programcsomag bevezetését is ránk bízhatja, és ezután sem hagyjuk magára. Lépést tartunk a fejlődéssel, így szolgáltatásainkat rugalmasan alakítjuk az IT terület fejlődésével együtt mozogva, illetve az újabb igényekhez alkalmazkodva. Felmerülő probléma esetén pedig ügyfeleink számíthatnak gyors segítségünkre.

Ajánlatkérés
Felhő tárhely szolgáltatás cégeknek

Gyakran Ismételt Kérdések

A felhő tárhely ár elsősorban a tárhely méretétől függ. Pontos árat így csak az ajánlatkérés és az igények felmérése után tudunk meghatározni. Egy azonban biztos, amennyiben az IamIT szolgáltatásait választja, úgy Ön csak azért fizet, amire szüksége is van. Az általunk megtervezett és összeállított programcsomag személyre szabott. Nem tartalmaz semmi olyat, amiért Önnek feleslegesen kellene fizetnie.

Meglévő ügyfeleinkkel a kapcsolatot egy profi ticket rendszeren keresztül tartjuk. Ügyfeleink bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén hibajegy feladásával tudják felvenni velünk a kapcsolatot. Ezt követően szakembereink arra törekednek, hogy minél hamarabb választ vagy megoldást találjanak az Ön számára. Ezzel biztosítjuk, hogy vállalat munkafolyamatai gördülékenyen folytatódhassanak tovább.

A legtöbb cég nem IT profilú, így nem feltétlen ért az informatikához, technológiához és ez rendben is van. Az IT szolgáltatások kiszervezésének előnye, hogy Ön csak azzal foglalkozhat, amihez ért, vállalata IT infrastruktúráját pedig egyetlen, profi kézben tudhatja.

Megbízható felhőszolgáltatásra van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, ismerje meg felhő megoldásainkat!
Website by
Marketing21
crossmenu