Ugrás a tartalomhoz

MDM szolgáltatás

MDM szolgáltatás szakembereink által. Ha szeretné, hogy céges mobilflottája szakértő kezekben legyen, a rajta tárolt adatokat pedig szeretné megóvni az illetéktelenektől, kérjen ajánlatot az IamIT-tól!

Kapcsolat

Mi az az MDM?

Az MDM a Mobile Device Management rövidítése, ami a céges mobileszközök és a rajtuk tárolt adatok és alkalmazások széles körű kezelését, menedzselését foglalja magában. Mindez távolról, külsős IT szakemberek által történik.

Az MDM számos funkcióból, szolgáltatásból áll:

 • Eszköz- és alkalmazás nyilvántartás
 • Hozzáférés engedélyezés
 • Támogatás távolról
 • Távoli törlés szükség esetén
 • Zárolás
 • Vírus és Malware védelem
 • Titkosítás (e-mail, fájlok stb)
 • Letölthető tartalom korlátozása
 • Weboldalak szűrése
 • Telefonhívás naplózás
 • Névjegyzék integráció
 • Feltörés érzékelése
 • Mobil alkalmazások, funkciók vezérlése, frissítése
 • Hitelesítés
 • Biztonságos, céges e-mail hozzáférés

Kapcsolat

Miért fontos a Mobile Device Management?

Különböző vállalati mobileszközeinken (mobiltelefon, tablet stb) bizalmas, vállalati adatokat, információkat, céges levelezést tárolunk. Ezeket az eszközeinket pedig általában folyamatosan magunkkal hordozzuk, a munkahelyen kívül is. Ezzel azonban növeljük a potenciális veszélyét adataink, információink és bizalmas üzenetváltásaink elvesztésének, ellopásának. Akár csalásról, akár csak az eszköz elvesztéséről beszélünk, a rajta tárolt adatok könnyen illetéktelen kézbe kerülhetnek. Az MDM egyik legfontosabb feladata tehát, hogy ezeket az adatokat és információkat meg tudja védeni a későbbiekben a vállalatot ért támadásoktól, károktól.

mdm

MDM: további előnyök

A Mobile Device Management azonban nem csak védelmi funkciót tölt be. Számos más előnye is van annak, ha a teljes mobilflottát külsős szakértők kezelik. Ilyen például a gyors hibaelhárítás. A technológia velejárója, hogy - akár csak a laikus használatból adódóan - hibába ütközik a felhasználó, elakad, például elírja a jelszót, amivel kizárja magát az adott alkalmazásból. Ilyenkor jól jön, ha azonnal profi szakemberek segítségét kérhetjük, akik elhárítják a problémát, hogy a munkafolyamatot mielőbb gördülékenyen folytathassuk.

A céges mobileszközöket általában a munkavállalók értelemszerűen kizárólag a munka elvégzésére kapják. Ehhez és az eszköz, valamint az adatok védelméhez azonban szükséges bizonyos alkalmazásokat, weboldalakat úgy beállítani, hogy azok ne legyenek letölthetők, hozzáférhetők. Az MDM erre is alkalmas. Így tudjuk felügyelni és megakadályozni, hogy az eszközre veszélyes programok kerüljenek.

Teljes körű MDM szolgáltatás az IamIT-tól

Mint minden szolgáltatásunkat, az MDM szolgáltatást is teljeskörűen kínáljuk meglévő és leendő ügyfeleinknek. A nulladik lépés nálunk az, hogy átbeszéljük a jelenlegi folyamatokat és az igényeket is. Számunkra ugyanis fontos, hogy ügyfeleink csak azért fizessenek, aminek hasznát is veszik. Ezután megtervezzük és üzembe helyezzük vállalatánál a mobilflottát.

Támogatásunkra pedig a továbbiakban is számíthat. Legyen szó újabb szolgáltatás bevezetéséről, vagy csak segítségnyújtásról, mi nem engedjük el ügyfeleink kezét a bevezetést követően sem. Az MDM önmagában is nagy segítség és hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat. Megfelelő szakmai háttér nélkül viszont merülhetnek fel problémák.

Kapcsolat

Miért válassza cégünket?

Széles szolgáltatás lista

Megfelelő, a cég igényeire szabott IT infrastruktúra nélkül ma már egy vállalat sem maradhat versenyképes az üzleti piacon. Laikusként azonban legtöbbször nem tudjuk, hogy kezdjünk bele ennek kialakításába. Az IamIT különböző szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit mint felhőszolgáltatások, informatikai rendszerüzemeltetés, vagy egyszerűen csak IT tanácsadás.

Mobile Device Management

Elejétől a végéig vállalata mögött állunk

Az IamIT nem csak a tervezést és bevezetést vállalja, hanem ezt követően is támogatjuk ügyfeleinket a háttérből. Akár csak egy kérdés merül fel, akár probléma jelenik meg, ügyfeleink bizalommal fordulhatnak IT szakembereinkhez bármikor.

Kérjen ajánlatot cége mobilflottájának teljes körű menedzselésére, vagy bármely más IT szolgáltatásunkra!

Kapcsolat

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Adatvédelmi szabályzat